Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Проведено зустріч із членами сімей загиблих захисників України

Дата: 29.08.2023 16:02
Кількість переглядів: 151

Сьогодні в рамках Дня вшанування  пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, відбулась зустріч із членами сімей загиблих захисників України за участі в.о. міського голови Геннадія ІВАНЮКА, заступника міського голови Юлії ПЕТРЕНКО та начальника І відділу Ніжинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Андрія В’ЯЛОГО.
Присутні вшанували пам’ять про загиблих хвилиною мовчання, дякуючи нашим землякам, воїнам-Героям, які за мир в Україні заплатили  найдорожчою ціною – своїм життям.

Дружині загиблого захисника Олега ОВЕРЧЕНКА передали нагрудний знак «66 окремої механізованої бригади сухопутних військ».

Дітям із сімей загиблих воїнів вручили подарунки, які стануть в нагоді у новому навчальному році, – це рюкзаки від Чеської компанії Boll та посольства Чехії, повербанки від міської ради, а також кошти в сумі 500 грн. від депутата обласної ради, директора ТОВ «Козацьке» Сергія ЧУБОВСЬКОГО.

Щиро дякуємо за підтримку дітей загиблих Захисників України депутату обласної ради Сергію ЧУБОВСЬКОМУ та Чеській компанії Boll, посольству Чехії, а також бобровичанам Артему ДЕМ’ЯНЦЮ та Максиму ПОЛЄТАВКІНУ, які організували співпрацю з партнерами із Чехії.

Разом до Перемоги!

 

Бобровицька міська рада

Фото без опису

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь