Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Лікарі УЗД оволоділи новою методикою обстеження судин

Дата: 24.08.2023 12:08
Кількість переглядів: 236

22 серпня на базі КНП "Бобровицька опорна лікарня" відбулася зустріч з одними з ведучих спеціалістів в галузі сучасної флебології - судинними хірургами: Мальчиковим Федором В'ячеславовичем та Бондаренком Романом Володимировичем.
Було проведено практичний тренінг з лікарями ультразвукової діагностики КНП "Бобровицька опорна лікарня" Скибою О.П., Андрієць А.В., Носенок Н.О. з можливістю роботи на апараті УЗД в реальному часі.

Основною місією є всебічне сприяння розвитку судинної хірургії та флебології. Відтепер, після проходження навчання з досвідченими спеціалістами, лікарі УЗД КНП "Бобровицька опорна лікарня"  оволоділи новою методикою ультразвукової  діагностики - доплерографія судин нижніх кінцівок, адже це є сучасний ультразвуковий метод обстеження кровоносних судин, який дозволяє оцінити кровотік та стан артерій і вен. Цей метод допомагає виявити на ранніх стадіях різноманітні судинні патології. Доплер судин нижніх кінцівок – це надійний спосіб діагностування варикозу.

Звертаємо увагу, що на даний час існують сучасні підходи до лікування варикозної хвороби - це безопераційне лікування методом радіочастотної абляції вен, склеротерапія та інші. Ці  маніпуляціі виконуються за один день амбулаторно, без госпіталізації.

Велика подяка генеральному директору КНП "Чернігівська міська лікарня 3" Янголю Віктору Івановичу за надання можливості лікарям його закладу провести тренінг для лікарів Бобровицької опорної лікарні.

 

Генеральний директор
КНП «Бобровицька опорна лікарня»              Костянтин П’ЯТКОВСЬКИЙ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь