A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі Система візуального оповіщення населення (Світлодіодний екран для зовнішнього застосування з системою управління) та очікуваної вартості предмета закупівлі Бобровицька міська рада Чернігівс

Дата: 24.07.2023 12:47
Кількість переглядів: 59

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

Бобровицька міська рада Чернігівської області
17400, Чернігівська область, Ніжинський район, м. Бобровиця, вул. Незалежності, 46
ЄДРПОУ 04061990

Категорія замовника: орган місцевого самоврядування (п.1 ч.4 ст.2 ЗУ «Про публічні закупівлі)

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  Система візуального оповіщення населення (Світлодіодний екран для зовнішнього застосування з системою управління) за кодом ДК 021:2015 32350000-1 Частини до аудіо- та відео обладнання (32351200-0 Екрани)  на 2023 рік.

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями.

Номер плану: UA-P-2023-07-21-002634-c

Номер закупівлі: UA-2023-07-21-008229-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 500000 грн. 00 коп. Очікувана вартість згідно – Інша субвенція з місцевого бюджету – Субвенція Бобровицькій міській територіальній громаді для соціально-економічного розвитку громади. Взято до уваги рекомендації Наказу Мінекономіки від 18.02.2020р. № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі». Зокрема, проаналізовано загальнодоступну інформацію щодо цін, яка міститься у відкритих джерелах, у т.ч. в електронній системі закупівель «Prozorro».

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Термін постачання — до  15.09.2023 р.

Система візуального оповіщення населення інформуватиме громадян про події та новини у громаді, а також відображатиме оголошення та іншу інформацію необхідну для населення. Оскільки, система буде встановлена на площі міста, заявлені технічні характеристики забезпечать стабільне, яскраве відображення на екрані необхідної інформації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь