A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Завершився проєкт «Розвиток спроможності в управлінні соціальними закладами та наданні соціальних послуг», який реалізується МБФ «Карітас України» та GIZ у рамках програми «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України»

Дата: 03.07.2023 16:57
Кількість переглядів: 143

З жовтня 2022 по червень 2023 року завдяки цій співпраці працівники Центру надання соціальних послуг Бобровицької міської ради змогли суттєво підвищити якість надання соціальних послуг мешканцям громади.

У рамках зазначеного проєкту працівники Центру, перш за все, отримали багато фахової підтримки завдяки тренінгам з першої психологічної та першої домедичної допомоги. Також вони мали можливість отримати відповіді на найбільш актуальні питання щодо своєї роботи на супервізійних зустрічах. А в разі виникнення потреби у терміновій консультації спеціалісти могли звернутися на лінію підтримки, де фахівці різних напрямків надавали практичну підтримку по суті запитання. У цей складний час, коли фахівці внаслідок повномасштабної війни працюють на межі своїх можливостей, підтримка в рамках проєкту була актуальною як ніколи.

Те ж саме можна сказати і про допомогу засобами стійкості: предмети домедичної допомоги та засоби гігієни, які отримав Центр в рамках зазначеного проєкту, була дуже актуальною і своєчасною. Завдяки цій підтримці вдалося забезпечити першочергові потреби найбільш вразливим отримувачам соціальних послуг.

Щиро дякуємо МБФ «Карітас України» та GIZ за організацію та реалізацію цього вкрай важливого для нашої громади проєкту. Висловлюємо безмежну вдячність Європейському союзу за фінансову підтримку всіх заходів в рамках цього проєкту. Велика вдячність працівникам БО «БФ «Карітас Запоріжжя» за їхню чуйність, увагу та доброзичливість до фахівців нашої громади. Нехай всім вам щастить і сподіваємося на подальшу співпрацю.

 Разом до Перемоги!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь