Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Допомога нашим захисникам - найважливіше питання сьогодення

Дата: 17.05.2023 17:41
Кількість переглядів: 155

17 травня в.о. міського голови Геннадій ІВАНЮК провів нараду з підприємцями Бобровиці. У заході також взяв участь голова Молодіжної ради Максим ПОЛЄТАВКІН.
Обговорено питання надання матеріальної допомоги українським воїнам, нашим землякам – жителям громади, які зараз захищають нас і Україну.

«Наша громада пережила жахи окупації. Ми побачили підступність і жорстокість ворога, відчули на собі, що означає бути відрізаними від шляхів сполучення, а навколо їздить ворожа техніка, лунають вибухи, російські військові вбивають людей, руйнують житло та грабують мирних жителів.

І, щоб цього не сталося  знову, нам потрібно робити усе, щоб допомогти Збройним Силам України.

Багато наших земляків зараз перебувають на передовій ліній фронту, в гарячих точках, вони потребують нашої матеріальної підтримки. І ми допомагаємо, але не можна зупинятися на досягнутому, потрібно ще більше забезпечувати наших Героїв усім необхідним, адже саме завдяки нашим захисникам Бобровицька громада була звільнена. Ми можемо спокійно жити, працювати, виховувати дітей, та не треба забувати, що війна триває, і ворог ще не переможений. Наш громадянський обов’язок – допомагати ЗСУ », - сказав Геннадій ІВАНЮК.

Учасники зібрання вирішили створити ініціативну групу, яка буде організовувати роботу щодо забезпечення наших захисників необхідними засобами та матеріалами відповідно до потреб. До складу ініціативної групи увійшли приватні підприємці Олександр БЛИЗНЮК, Олег БУДНІК, Богдан ВОРВИНЕЦЬ, Анатолій ГУСАК, Вадим ДЗЮБКО, Микола ОНОШКО, Анатолій ПРИМАК, Марія ЯЦЕНКО.

У результаті обговорення даного питання було вирішено запропонувати  приватним підприємцям Бобровиці зробити внески для надання допомоги нашим захисникам, а саме: мінімальний внесок для підприємців, які мають лотки на ринку, – від 500 грн., а для власників магазинів, СТО, перукарень, салонів краси, аптек, шиномонтажу, мийки автомобілів, кав’ярень та всіх, хто займається підприємницькою діяльністю на території Бобровицької громади, – від 1000 грн. Збором коштів буде займатися голова Молодіжної ради Максим ПОЛЄТАВКІН, телефон 067-91-07-407; реквізити, за якими можна перерахувати кошти:

Найменування отримувача:

ГО СС-Б

Код отримувача:

45074533

Рахунок отримувача:

UA343052990000026000006312643

Назва банку:

АТ КБ "ПРИВАТБАНК"

 Сподіваємося, що підприємці Бобровиччини підтримають таку ініціативу та долучаться до збору коштів для потреб наших військових.

Разом до Перемоги!

Бобровицька міська рада

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь