A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Оголошення про скликання 26 сесії VIII скликання.

Дата: 16.05.2023 08:30
Кількість переглядів: 175

Бобровицька міська рада повідомляє, що 25 травня 2023 року об 11.00 годині в адмінприміщенні міської ради (зал засідань, ІІІ поверх) за адресою: вул. Незалежності, 46, м.Бобровиця відбудеться засідання 26 сесії Бобровицької міської ради VIII скликання. На сесію запрошуються: депутати Бобровицької міської ради, депутати обласної ради, керівники установ, організацій  підвідомчої території.

 

Орієнтовний перелік питань для розгляду
на засіданні 26 сесії Бобровицької міської ради VIII скликання
25.05.2023 року:

1.Про внесення змін до Програми відзначення державних, релігійних та професійних свят, ювілейних дат, здійснення представницьких та інших заходів Бобровицької міської ради на 2023-2024 роки

2.Про внесення змін до Програми соціальної підтримки громадян підвідомчої території Бобровицької міської ради, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи на 2023 рік 

3.Про Програму сприяння функціонуванню української мови як державної у Бобровицькій міській територіальній громаді на 2023-2028 роки

4.Про Програму зміцнення матеріально – технічної бази управління соціального захисту населення Ніжинської районної державної адміністрації на 2023 рік .

5.Про затвердження Положення про Бобровицьку міську субланку Ніжинської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Чернігівської області.

6.Про затвердження Правил утримання домашніх тварин та птиці на території Бобровицької територіальної громади

7.Про виконання Програми зміцнення матеріально –технічної бази управління соціального захисту населення Ніжинської райдержадміністрації на 2022 рік

8.Про погодження наміру передачі нерухомого майна, що належить до комунальної власності Бобровицької територіальної громади в оренду в с. Марківці.

9.Про погодження наміру передачі нерухомого майна, що належить до комунальної власності Бобровицької територіальної громади в оренду в с. Сухиня.

10.Про затвердження додаткової угоди №2 до договору №5 оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Бобровицької територіальної громади від 29 липня 2021 року.

11.Про виділення земельних ділянок в натурі (на місцевості) у розмірі земельної частки (паю) гр. Рябусі Анатолію Миколайовичу (1/2 частки) та гр. Рябусі Ірині Миколаївні (1/2 частки).

12.Про виділення земельних ділянок в натурі  (на місцевості) у озмірі земельної частки (паю) гр. Булах Людмилі Михайлівні на території Рудьківського старостинського округу.

13.Про виділення земельних ділянок в натурі (на місцевості) у розмірі земельної частки (паю) гр. Зацновій Людмилі Миколаївні (1/3 частки) на території Кобижчанського старостинського округу.

14.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)для ведення товарного сільськогосподарського виробництва,на території Олександрівського старостинського округу,гр. Борщу Василю Васильовичу (½ частки) та гр. Борщу Михайлу Васильовичу (½ частки).

15.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, на території Олександрівського старостинського округу, гр. Вовку Станіславу Івановичу.

16.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, на території Олександрівського старостинського округу, гр. Вовку Станіславу Івановичу.

17.Про усунення виявленої помилки, допущеної під час ведення Державного земельного кадастру гр. Кузюрі Борису Михайловичу, площею 0,0800 га на території Марковецького старостинського округу.

18.Про усунення виявленої помилки, допущеної під час ведення Державного земельного кадастру гр. Литвин Ніні Семенівні, площею 1,1800 га, та гр. Лесенко Ользі Миколаївні (1/2 частки), гр. Трохимець Галині Петрівні (1/2 частки), площею 1,1800 га, на території Горбачівського старостинського округу.

19.Про усунення виявленої помилки, допущеної під час ведення Державного земельного кадастру гр. Литвин Ніні Семенівні, площею 7,9600 га, на території Горбачівського старостинського округу.

20.Про усунення виявленої помилки, допущеної під час ведення Державного земельного кадастру гр. Лесенко Ользі Миколаївні (1/2 частки), гр. Трохимець Галині Петрівні (1/2 частки), площею 7,9600 га, на території Горбачівського старостинського округу.

21.Про затвердження селянському (фермерському) господарству «Мрія» технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва невитребуваних земельних часток (паїв), загальною площею 46,6680 га та передачу в оренду, загальною площею 34,8482 га.

22.Про надання приватному сільськогосподарському підприємству «Обрій» земельні ділянки  в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва не витребуваних земельних часток (паїв) загальною площею 11,8198 га.

23.Про надання приватному сільськогосподарському підприємстві «ОБЕРІГ» дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) невитребуваних земельних часток (паїв) на території Бобровицької міської ради, Ніжинського району, Чернігівської області, орієнтовною площею 4,65 га.

24.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу їх у власність.

25.Про затвердження  проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (КВЦПЗ 01.07),в с. Петрівка, гр. Данькевич Валентині Іванівні.

26.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (КВЦПЗ 01.07), в с. Петрівка, гр. Данькевичу Григорію Миколайовичу.

27.Про затвердження  проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (КВЦПЗ 01.07), в с. Петрівка, гр. Єрмаку Роману Михайловичу.

28.Про затвердження проекту землеустрою зі зміни цільового призначення земельної ділянки, яка змінюється із земель для ведення особистого селянського господарства в землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Браниця, вул. Шевченка,36.

29.Про затвердження проекту землеустрою зі зміни цільового призначення земельної ділянки, яка змінюється із земель для ведення особистого селянського господарства в землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Рудьківка, вул. Першотравнева,75.

30.Про затвердження проекту землеустрою зі зміни цільового призначення земельної ділянки, яка змінюється із земель для ведення особистого підсобного господарства в землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Стара Басань, вул. Миру,50.

31.Про відмову у затвердженні технічної документації щодо передачі земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Тесленку Івану Андрійовичу.

32.Про надання АТ «Чернігівгаз» дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної нфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води (КВЦПЗ 11.04), орієнтовною площею 0,0450 га, що знаходиться за адресою: с. Кобижча, вул. Братів Лисенко.

33.Про внесення змін до рішення 7 сесії 8 скликання Бобровицької міської ради від 23.04.2021 року № 365-7/VIII «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства».

34.Про внесення змін до рішення міської ради від 26 жовтня 2018 року №353-11/VII «Про Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності з експертної грошової оцінки земельних ділянок, що підлягають продажу».

35.Про внесення змін до договору оренди землі від 27.12.2010 року укладеного між Бобровицькою міською радою та Косар Тетяною Михайлівною на земельну ділянку для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 0,0465га, кадастровий номер 7420610100:01:011:1928, що знаходиться в м.Бобровиця по вул. Незалежності,215.

36.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва (КВЦПЗ 01.07), в с. Гаврилівка, громадянці Зуєвій Наталії Олександрівні.

37.Інші питання                                                                         

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь