A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Співпраця в рамках соціального проєкту «Твої Долоні»

Дата: 05.05.2023 15:44
Кількість переглядів: 137

Здоров’я – це стан повного фізичного, духовного і соціального добробуту, а не лише відсутність хвороб чи фізичних вад. Рівновага людини з навколишнім світом – це насамперед її комфортне самопочуття у ньому. Цей стан передбачає сприятливе поєднання умов життя як природних (температура повітря, атмосферний тиск, вологість та інші фізичні параметри), так і соціальних (культура, побут, суспільно-виробничі відносини).

Внутрішня рівновага організму людини – це збалансованість систем: серцево-судинної, дихальної, нервової, гуморальної та інших. Внутрішня гармонія передбачає стан психічної зрівноваженості та духовної цілісності особистості.

З метою проведення заходів з профілактики захворювань та підтримки громадського здоров’я серед дітей, за підтримки керівництва Бобровицької міської ради Бобровицьким центром первинної медико-санітарної допомоги спільно з відділом освіти міської ради налагоджено співпрацю у рамках соціального проєкту «Твої Долоні» https://www.facebook.com/tvoyi.doloni з ГО «Твій шлях» https://www.facebook.com/NGO.YourWay спільно з Центром дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України (м. Київ) https://www.facebook.com/cardio.org.ua.

05 квітня у приміщенні Кобижчанського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. дітям та їх батькам надавалась комплексна медико-психологічна допомога лікарями та психологами, а саме:

✔️прийом дитячих кардіологів з проведенням ЕКГ та УЗД серця;

✔️вимір рівня цукру в крові;

✔️консультація дитячого невролога;

✔️прийом дитячих кризових психологів;

✔️каністерапія, зоотерапія;

✔️арттерапія;

✔️групові заняття для дітей.

Щиро дякуємо Громадському об'єднанню "Твій шлях" та Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України за співпрацю та надану допомогу жителям громади.

Є домовленість про зустрічі в інших населених пунктах Бобровицької громади. Про місце та час прийому діток нашими партнерами будемо завчасно інформувати на офіційних інформаційних ресурсах Бобровицької міської ради, також інформацію можна буде отримати від директорів ЗЗСО.

Бажаємо кожному міцного здоров’я та ПЕРЕМОГИ УКРАЇНІ!

 

Генеральний директор
КНП «Бобровицький ЦПМСД»      Андрій ТКАЧЕНКО

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь