Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Робота комунальників – важлива та відповідальна

Дата: 28.04.2023 10:32
Кількість переглядів: 203

Часто ми не замислюємося, скільки зусиль докладається для того, аби комунальні служби злагоджено та стабільно працювали, безперебійно обслуговували населення.
Сьогодні ми хочемо подякувати за роботу працівникам комунального підприємства «Міськдобробут», які роблять важливий внесок у життєдіяльність нашого міста, – це двірники Алла КРИЛОВА, Тетяна КРИЛОВА, Олег СИТНИК, Тамара КОСТЕНКО, Тамара ДУБІНСЬКА.

Їх повсякденна праця починається у той час, коли більшість жителів Бобровиці ще не прокинулась, а комунальники вже виходять на вулиці та в центр міста, щоб прибрати сміття, побілити бордюри, зібрати пил та пісок на дорозі, навести лад у парку, на клумбах. А результат роботи двірників – це охайність і чистота вулиць, що є невід’ємною частиною добробуту людей, а відтак і запорука їх хорошого настрою, гарного самопочуття та комфортного життя.

Працівники «Міськдобробуту» зробили і роблять багато хороших справ, і тільки зрідка отримують у відповідь слова вдячності. Тож дякуємо їм за нелегку, але дуже важливу, самовіддану, відповідальну та почесну працю!

Також звертаємося до жителів міста з проханням поважати роботу комунальників – підтримувати порядок та чистоту і не залишати сміття у невстановлених місцях.

 

Бобровицька міська рада

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь