A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Кубок міського голови з волейболу

Дата: 17.04.2023 11:26
Кількість переглядів: 92

15 квітня у спортивних залах  ВСП «Бобровицький фаховий коледж  ім. О. Майнової НУБіП України» та Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 відбувся відкритий кубок Бобровицького міського голови з волейболу серед чоловіків. У змаганнях взяли участь 8 команд з Чернігівської та Київської областей.  

Команди було розділено на дві групи, у яких було зіграно по колу та визначено команди, які змагалися за призові місця. Дуже напружено проходила гра за третє місце, у якій волейбольна команда «Десна» смт. Десна «Експрес» з рахунком «2:1» перемогла волейболістів з смт. Калинівка Київської області.  У фінальній грі зустрілися команди «Експрес» м. Прилуки та «Прогрес» смт. Варва. У першій партії перемогли волейболісти з Варви, у другій прилучани зрівняли рахунок і у вирішальній партії команда «Прогрес» зуміла схилити терези на свою користь «2:1» та здобути перемогу в кубку.

Були визначені та нагороджені кращі гравці у складі кожної команди. Ними стали: Володимир Устенко (ВК «Літки», Київська область), Богдан Криворот (ВК «Бенч» м. Носівка), Дар’я Данькова (ВК «Юність» м.Бобровиця), Микола Іванченко (ВК «Співдружність» м. Бобровиця), Олександр Єременко (ВК «Калинівка», Київська область), Денис Коломієць (ВК «Десна», смт. Десна), В’ячеслав Савченко (ВК «Експрес» м. Прилуки) та Владислав Петрук  (ВК «Прогрес» смт. Варва).

Команди-переможці змагань були нагороджені кубками та грамотами, усі гравці команд-призерів нагороджені медалями та грамотами Бобровицької міської ради.

 

Сектор сім’ї, молоді та спорту міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь