Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Григорій СВИРИДОВ святкує 100-річний ювілей!

Дата: 12.04.2023 15:09
Кількість переглядів: 86

100 років – це велика цифра в наші дні! Бобровичанин Григорій СВИРИДОВ гідно прожив ціле століття, був свідком і учасником багатьох історичних подій, які змушували повністю міняти звичний уклад життя. При цьому він залишається сильною людиною, яка вміє радіти життю і філософськи ставиться до всіх примх долі, знаходячи в житті масу плюсів і приводів для радості.
Усі знають Григорія Йосиповича як мудрого, працелюбного, доброго та порядного чоловіка, який показує нам приклад честі, щедрості, щирості, цілеспрямованості та витримки. Його життєвий досвід – то неоціненний скарб для майбутніх поколінь.

В юнацькі роки йому довелося пройти кривавими стежками Другої світової війни, захищаючи Батьківщину. Нагороджений бойовим орденом і орденом України, медалями. Назавжди в його спогадах викарбувалися імена і прізвища бойових побратимів, назви міст, батарей, дивізій, кровопролитні бої, де не раз доводилося ризикувати життям.

У мирний час Григорій СВИРИДОВ пов’язав своє життя із журналістикою - працював завідуючим відділом сільського господарства у Бобровицькій районній газеті. З 1959 року – член Національної спілки журналістів України.

У день 100-річного ювілею Григорія Йосиповича привітав в.о. міського голови Геннадій ІВАНЮК: «Кожен такий ювілей є гордістю нашої громади, у кожного з них своя історія, свої секрети довголіття. Таку подію можна назвати найграндіознішою в житті не тільки ювіляра, але і всієї громади. Ви - очевидець багатьох історичних подій минулого століття, носій наших традицій, глибокої життєвої мудрості. Від щирого серця вітаємо Вас з таким поважним Днем народження, зі 100-річним ювілеєм! Ми вклоняємося Вашій життєвій мудрості та багатому досвіду. Бажаємо Вам міцного здоров'я, щастя і, саме головне, мирного неба та спокою».

Вітали ювіляра Ніна ЛЕМЕШ, перший заступник голови Чернігівської обласної ради, Ольга ЧЕРНЯКОВА, відповідальний секретар Чернігівської обласної організації Національної спілки журналістів України, Михайло ДЄДОК, директор Центру надання соціальних послуг. З дружнім візитом до Григорія Йосиповича завітав Руслан МАРЦІНКІВ, мер Івано-Франківська.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток журналістики та з нагоди 100-річчя від Дня народження Григорій СВИРИДОВ нагороджений Почесною грамотою Чернігівської обласної ради, Спеціальною відзнакою секретаріату Національної спілки журналістів України, Грамотою Бобровицької міської ради.

Ми приєднуємося до привітань, щиро зичимо ювілярові щасливих сонячних днів, миру та благополуччя!

 

Бобровицька міська рада

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь