A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відбулося засідання атестаційної комісії відділу освіти

Дата: 10.04.2023 12:32
Кількість переглядів: 78

07 квітня 2023 року відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії відділу освіти Бобровицької міської ради. У ході його проведення були розглянуті клопотання  атестаційних комісій І рівня (закладів освіти) щодо атестації педагогічних працівників, які атестуються атестаційною комісією ІІ рівня (відділу освіти) на присвоєння та відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії», на присвоєння педагогічного звання «старший учитель» та на відповідність раніше присвоєним педагогічним званням  «учитель-методист» і  «старший учитель».

Засідання було проведено нетрадиційно. Педагогічні працівники брали участь у цікавих конкурсних випробуваннях. Було запропоновано вправи «Знайомство», «Асоціативний кущ», творче завдання - скласти сенкан до іменників: технології, урок, освіта, компетентність, школа, учень. Працюючи в групах, атестуючі створювали проєкти: модель сучасного випускника, портрет сучасного педагога, модель Нової української школи, які потім презентували. Ведучі святкового дійства Олена Дурицька та Олена Карнашенко, члени атестаційної комісії, також запросили педагогів до інтерв'ю, під час якого педагогічні працівники озвучували пріоритети на найближчий рік професійної діяльності, розповідали про нові практики, що застосовують в роботі, висловлювали думку щодо освіти впродовж життя,  чи це тренд, чи вимога часу, ділилися досвідом використання освітнього середовища щодо успішної самореалізації здобувача освіти. На завершення була запропонована вправа «Долонька дружби», де кожен педагогічний працівник написав свої побажання  колегам. Між конкурсними випробуваннями  працівники та вихованці  Бобровицького ЗПО «Центр дитячої творчості» дарували присутнім музичні вітання. На екрані були висвітлені здобутки в професійній діяльності кожного педагогічного працівника, який атестувався.  Також переглянули відеоролик «Учитель очима…»,  в якому звучали  щирі відгуки  керівників,  колег  та вихованців про  атестуючих.

35 педагогічних працівників на атестаційному засіданні показали свою майстерність і талант, продемонструвавши педагогічну компетентність та професіоналізм.

Наприкінці зібрання було проведено таємне голосування щодо атестації кожного педагогічного працівника. Результати голосування озвучила голова лічильної комісії Тетяна Скакун.        

Атестація педагогічних працівників пройшла в доброзичливій теплій атмосфері, адже атестаційна комісія керувалася принципами відкритості та колегіальності, доброзичливого ставлення до педагогічного працівника, повнотою, об’єктивністю та системністю оцінювання його діяльності.

Голова атестаційної комісії, начальник відділу освіти Валентина Мартишевська підбила підсумки засідання та привітала педагогів з успішним проходженням атестації. Побажала нових творчих здобутків  у професійній діяльності та щасливого життя під мирним небом.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь