A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Методичний семінар директорів закладів дошкільної освіти

Дата: 04.03.2023 18:29
Кількість переглядів: 238

02 березня 2023 року у відділі освіти відбувся методичний семінар для директорів закладів дошкільної освіти Бобровицької міської ради «Професійне зростання педагога як складова його творчої індивідуальності».

У ході заходу Людмила Оніщенко, директор КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Бобровицької міської ради, у презентаційному блоці  розкрила  роль керівника закладу щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників та  проходження атестації як важливих чинників професійного зростання педагогів.

Олена Карнашенко, консультант центру, обговорила з директорами розділи річного плану закладу, зазначивши, що діяльність ЗДО регламентується планом  роботи, який визначає мету, завдання, зміст, форми, методи й засоби поставлених завдань.

Підбила підсумки семінару Валентина Мартишевська, начальник відділу освіти. Вона також повідомила про відновлення роботи 8 закладів дошкільної освіти з 09 березня  2023 року, придбання 8 обігрівачів з метою поліпшення умов перебування дітей в укриттях. Вкотре нагадала керівникам, на що потрібно звернути увагу, аби освітнє середовище в умовах воєнного стану було безпечним, а дошкільна освіта - якісною і доступною. Також указала актуальні напрямки покращення співпраці закладів дошкільної освіти із закладами загальної середньої освіти. Запропонувала колективам долучитися до акції «Не купуй квіти - задонать на Армію», оголошеної відділом освіти.

Семінар пройшов продуктивно й цікаво.  Позитивні емоції, залучення всіх учасників заходу до обміну досвідом, думками та ідеями спонукало до подальшої співпраці та розвитку управлінської компетентності керівника закладу дошкільної освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь