A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Заклади освіти отримали генератори від World Servise LWF

Дата: 08.02.2023 10:17
Кількість переглядів: 57

Три генератори передала World Servise LWF для закладів освіти Бобровицької міської ради, а саме для Бобровицького ліцею, Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 та Новобиківського міжшкільного навчально-виробничого комбінату.
   Щиро дякуємо Всесвітній лютеранській федерації / Департамент World Servise LWF. Просто подякувати це звичайно замало, за ту підтримку , що ми відчуваємо. Своїми подарунками і вчинками ви говорите, що ви поряд з нами у нашій біді. І так стає приємно і тепло вже від того, що не працює банальний вислів «Кому потрібні чужі діти?». Кожен Ваш дзвінок, приїзд - це турбота про наших здобувачів освіти, бо ви даруєте дорогі і потрібні у воєнний час речі, це дає нам наснаги боротися і йти вперед до Перемоги.

Хочемо зазначити, що Всесвітня лютеранська федерація / Департамент World Servise LWF співпрацює з нашою громадою та вже не вперше допомагає.  

Завдяки їм зроблений ремонт Новобиківського міжшкільного навчально-виробничого комбінату після руйнувань під час окупації у березні.

Для освітян дуже важливо знати, що у вирішенні щоденних проблем ми не одинокі, що є люди які у важку хвилину можуть підставити дружнє плече. Коли ми отримуємо допомогу  від сторонніх людей, то наші думки повертаються до таких непересічних загальнолюдських цінностей, як самовідданість та співчуття, любов до ближнього та здатність змінити світ навколо себе на краще… Низький уклін Вам та щира подяка за все, що Ви робите для нас. А головне за те, що подарували нашим дітям можливість відчувати себе повноцінними і потрібними комусь!

Відділ освіти міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь