Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Поліція повідомляє:

Дата: 31.01.2023 16:30
Кількість переглядів: 162

Шановні мешканці громади!
   Відділення поліції №2 Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області, що обслуговує Бобровнцьку та Новобасанську територіальні громади, повідомляє, що в період з 21.01.2023 року по 28.01.2023 року складено 146 адміністративний матеріал (протоколи та постанови) за вчинення адміністративних правопорушень, 2 особи притягнуто до відповідальності за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
   До відділення поліції, за вище вказаний період, надійшло 95 звернень громадян. З них 13 правопорушень кримінального характеру, 1 кримінальне правопорушення пов'язане з нанесенням тілесних ушкоджень, 1 кримінальне правопорушення пов'язане з нанесенням тілесних ушкоджень тяжкого ступеня тяжкості, що призвели до смерті чоловіка в результаті побутового конфлікту. 1 кримінальне правопорушення пов'язане з незаконною порубкою дерев. 1 кримінальне правопорушення пов'язане з несплатою аліментів, 1 кримінальне правопорушення пов'язане з невиконанням рішення суду, 1 кримінальне правопорушення пов'язане з незаконним зберіганням наркотичних засобів, 6 крадіжок майна. 1 кримінальне правопорушення пов'язане з незаконним поводженням з тваринами. Житель м.Бобровиця жорстоко вбив собаку, розчленувавши її. Тривають слідчі дії.
    Поліцейські відділення поліції № 2 Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області продовжують заходи щодо попередження шахрайських дій. під час яких проводиться роз’яснювальна робота мешканцям Бобровицької та Новобасанської громад. Застерігаємо громадян від шахраїв, які привласнюють кошти під приводом «пригону» авто з-за кордону. Поліцейські наполегливо рекомендують мешканцям Чернігівщини бути обачними під час покупок в Інтернеті та закликають сплачувати за товар тільки після йото отримання.

26.01.2023 року до поліції звернувся 32-річний мешканець Чернігівського району. Чоловік повідомив. що ще влітку 2022 року знайшов в Інтернеті оголошення про продаж автомобіля за привабливою ціною. Іномарку автор оголошення обіцяв швидко доставити з Європи, якщо покупець перерахує передоплату на банківський рахунок. Потерпілий погодився і кількома платежами відправив незнайомцю близько 60 тисяч гривень, а потім ще 36 тисяч нібито на «розмитнення» авто. Після цього зв'язок із продавцем обірвався. Зрозумівши, що його ошукали, потерпілий звернувся по допомогу до поліції. Нині поліцейські розшукують причетного до шахрайських дій у рамках кримінального провадження.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь