Бобровицька міська рада
Чернігівська область

У Бобровиці провели в останню путь Героя

Дата: 15.12.2022 11:50
Кількість переглядів: 130

14 грудня в останню путь провели воїна, який загинув у бою за свободу та Незалежність Батьківщини - Дмитра Валентиновича Литвина. Щоб віддати шану бобровиччани створили «живий коридор» і зустрічали його зі сльозами на очах.
До останнього подиху наші воїни виборюють свободу, їм не забракне сміливості і їх не зламати. Але ціна за цю свободу – надто висока. Солдат Дмитро Литвин народився 11.11.1997 в селі Рожівка Київської області. З родиною переїхав у місто Бобровицю, де у 2016-му році закінчив Бобровицьку ЗОШ І-ІІІ ступенів, у 2017-му - Ніжинський професійний ліцей побуту та сервісу.

Протягом 2017-2018 років Дмитро проходив військову службу в одному з підрозділів Національної гвардії України, але з початком повномасштабної війни не зміг лишитися осторонь, тож у перший же день долучився до лав Захисників України. Так він потрапив на службу до військової частини та разом з побратимами мужньо захищав Батьківщину від загарбників, даючи гідну відсіч ворожим окупаційним військам. На жаль, 11 грудня, під час боїв загинув...

Фото без опису

Бобровицька міська рада долучилася до організації проведення поховального ритуалу.

Прощальні промови виголосили заступник Бобровицького міського голови Сергій Циба, начальник І відділу Ніжинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Андрій В’ялий і представник військового підрозділу де проходив службу загиблий.

Висловлюємо свої щирі співчуття родині загиблого Героя! Пам‘ять про нього назавжди залишиться у серцях кожного.

Герої не вмирають...

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано