A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Змагання з волейболу

Дата: 12.12.2022 12:20
Кількість переглядів: 65

10 грудня у спортивному залі Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 відбувся відкритий чемпіонат Бобровицької міської ради з волейболу серед чоловіків. У змаганнях взяли участь 6 команд з Бобровиці, Прилук, Носівки, Десни та смт. Калинівка, Київської області.  
Команди, відповідно до жеребу, було розділено на дві групи у яких було зіграно по колу та визначено півфіналістів. У першому півфіналі волейбольна команда «Експрес» м.Прилуки з рахунком 2:0 перемогла команду «Десна» смт.Десна. У другому волейболісти з Калинівки 2:0 здолали «Співдружність» з м.Бобровиця. Напружено проходили ігри за третє місце та фінальна гра, тільки у вирішальній партії були визначені переможці.

У підсумку чемпіоном стала ВК «Калинівка» смт.Калинівка. Друге місце у волейболістів з команди «Експрес» м.Прилуки. Третє місце виборола волейбольна команда «Співдружність» м.Бобровиця.

Були визначені та нагороджені кращі гравці у складі кожної команди. Ними стали: Олексій Скочок («Гарт» м.Носівка), Максим Удод («Юність» м.Бобровиця), Олександр Сотула («Десна»), Максим Шевченко («Співдружність»), Дмитро Мозговий («Експрес») та Юрій Кольвенко («Калинівка»).

Команди переможці змагань були нагороджені кубками та грамотами, усі гравці команд призерів медалями та грамотами Бобровицької міської ради.

Дякуємо директору Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів Віті Петрівні Лисенко за надання спортивного залу для проведення чемпіонату.

 

                    Сектор сім’ї, молоді та спорту міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь