A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Про державну підтримку

Дата: 06.12.2022 14:51
Кількість переглядів: 66

З метою оцінки фактичної потреби аграріїв у аварійному живленні електроенергією виробничих об'єктів Міністерство аграрної політики та продовольства України проводить опитування суб’єктів господарювання, зареєстрованих у Державному аграрного реєстрі. Посилання для заповнення анкети автоматично повинні отримати суб’єкти господарювання, які станом на 20 листопада вже зареєстровані у ДАР. Опитування триватиме до 7 грудня 2022 року. Усі нові користувачі, які зареєструються в ДАР з 29 листопада по 7 грудня, також отримають на електронну почту посилання на опитувальний лист.

Крім того продовження програми і надання аграріям засобів тимчасового зберігання зерна (зернових рукавів), у ДАР розпочато реєстрацію на отримання 105 комплектів спеціальної техніки для завантаження/розвантаження зернових рукавів. Один комплект складається із І завантажувача, І розвантажувача, 1 бункера - перевантажувача та надаватиметься у розрахунку для завантаження щонайменше 292 зернових рукавів.

Реєстрація відбуватиметься у два етапи. Перший етап триватиме до 7 грудня 2022 року, із назвою програми у ДАР «Отримання від ФАО техніки для завантаження рукавів дія зберігання зерна». У межах цього етапу зареєструватись можуть потенційні отримувачі (оператори) техніки, які готові на комерційній основі надавати послуги із завантаження та розвантаження зернових рукавів. У заявці потрібно вказати інформацію про неявну техніку, область надання послуг та діапазон вартості послуг із завантаження – розвантаження рукавів.

Другий етап триватиме з 4 по 11 грудня 2022 року, із назвою програми у ДАР «Вибір отримувача техніки – надавача послуг із завантаження рукавів для зберігання зерна, отриманих від ФАО». У межах цього етапу отримувачі зернових рукавів можуть подати заявки на послуги із заповнення отриманих рукавів та обрати із списку компанію-оператора, що на їх думку, повинна отримати техніку, а також зазначити кількість рукавів для завантаження обраним оператором.

Для зручності сільгоспвиробників, на сайті Мінагрополітики та ДАР буде опубліковано перелік зареєстрованих у ДАР компаній-операторів, які сільгоспвиробник може вказати як отримувачів необхідної техніки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь