A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

«ТРИ ЧЕРЕЗ ШІСТЬ»: ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСТЬ ПОВЕРТАЄТЬСЯ ДО «ПОСИЛЕНИХ» ГРАФІКІВ ОБМЕЖЕННЯ СПОЖИВАННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

Дата: 24.11.2022 10:05
Кількість переглядів: 153

Вчорашній російський масований обстріл України ще раз довів, що нас не зламати, але ми маємо завжди бути готові до надзвичайних ситуацій.
Чернігівобленерго повідомляє, що електропостачання частково відновлено, але жителі області мають бути готові до повного блекауту.
Шановні жителі громади, розрахуйте запас води для використання відповідно до кількості членів вашої родини!

АТ «Чернігівобленерго» зробило все можливе, щоб запровадити на території області якомога зрозуміліші і зручніші графіки обмеження споживання електроенергії. Із 22 листопада нам вдалося залучити додаткову кількість споживачів у Чернігові та інших населених пунктах області до графіків відключень і повернутись до принципу «чотири через чотири» (у певної групи споживачів електроенергія відключається на чотири години і потім на такі ж чотири години група забезпечена безперебійним електропостачанням). Однак після вчорашньої атаки росіян цей графік не дозволяє нам забезпечити виконання усіх вказівок центральної диспетчерської служби НЕК «Укренерго». А тому ми вимушені знову повернутися до «посиленого» графіку обмеження споживання електричної енергії «три через шість» (три години електропостачання у групи є, потім на шість годин його обмежують). За допомогою таких заходів енергетики сподіваються стабілізувати роботу енергосистеми України. При розвитку ситуації у кращий чи гірший бік ми будемо одразу ж вас інформувати.

Перелік адрес, які входять до трьох груп відключень електроенергії (туди внесена і додаткова кількість споживачів, яка була у двох групах графіку «чотири через чотири») – на нашому сайті за посиланням https://chernihivoblenergo.com.ua/.../Grafik_obmezhen.pdf Більш детальну інформацію стосовно конкретної адреси ви можете, як завжди, дізнатися за допомогою наших ботів у Viber і Telegram:

Viber-bot – https://chernihivoblenergo.com.ua/in_viber

Telegram-бот – tg://resolve?domain=ChernigivOEbot

Нагадуємо і сам графік відключень – він розміщений на картинці нижче.

Уся ж актуальна інформація, що стосується змін та уточнень у графіках відключень електроенергії, буде й надалі розміщуватися на нашому сайті https://chernihivoblenergo.com.ua та на сторінці АТ «Чернігівобленерго» у фейсбуці.

#чернігівобленерго

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь