A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Учителям Бобровицької ТГ в.о. міського голови Геннадій Іванюк передав 56 ноутбуків за сприяння Фундації Олени Зеленської для забезпечення якісного освітнього процесу

Дата: 18.11.2022 15:31
Кількість переглядів: 226

18 листопада 2022 року відбулась нарада керівників закладів загальної середньої освіти Бобровицької міської ради за участю в.о. міського голови Геннадія Іванюка. Учасники наради обговорили нагальні питання, щодо надання якісних освітніх послуг в умовах воєнного стану та надзвичайних ситуацій.

Також у межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти (GBC-Education) керівники закладів отримали від донорів проєкту «Цифровий актив для України» ноутбуки та відповідне програмне забезпечення.

«Більшість українських шкіл зараз проводять навчання у змішаному форматі, через ракетні атаки  ворога. І все-таки навчання не переривається. Вчителі навіть у воєнних умовах несуть знання, а учні прагнуть їх здобувати. Доки діти вчаться, а вчителі навчають, у нашої країни є майбутнє. Отже, наше завдання – робити все для того, щоб освітній процес тривав», – підкреслила дружина президента.

«Ми віримо, що кожна дитина повинна мати найкращий початок у житті та безпечне місце для навчання. Тому на знак солідарності з Україною, зокрема з дітьми та молоддю, ми реалізуємо цей проєкт», – розповів виконавчий директор GBC-Education Джастін Ван Фліт.

Організацію постачання у межах України та адресно до всіх вчителів забезпечує GBC-Education у співпраці з Ukraine House Foundation та посольством України у Сполучених Штатах Америки.

«Підтримка освіти й науки – один з пріоритетів у нашій дипломатичній боротьбі та один із ключових фокусів Ukraine House. Тому що після перемоги у війні, у чому ми не маємо сумніву, нам буде потрібно перемагати в мирі й відбудувати нову, інноваційну Україну», – сказала посол України у США Оксана Маркарова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь