A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Флікер – оберіг, який світиться

Дата: 17.11.2022 11:00
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

Як відомо, осінньо-зимовий період - далеко не найкращий час для водіїв і пішоходів. Тумани та дощі «працюють» на небезпеку учасників дорожнього руху. До того ж, з настанням осені темніти починає раніше, видимість на дорогах помітно погіршується, в результаті аварій стає більше і все частіше під колеса автомобілів потрапляють пішоходи та велосипедисти. Через обстріли об'єктів енергетичної інфраструктури в Україні вимикають вуличне освітлення. Так роблять через аварії або з метою економії. Щоб убезпечити дітей на дорозі, треба подбати про те, щоб їх одяг було видно у темряві.

Саме тому на майстер-класі, що організували працівники КЗ "Публічна бібліотека", діти мали можливість створити для себе флікер (світловідбивний брелок), який може врятувати життя, коли вулиці міста занурилися в темряву.

Працівники бібліотеки нагадали учасникам майстер-класу чому важливо носити світловідбиваючі елементи. За наявності флікерів на одязі, людину видно за 130-150 метрів. Тому дуже важливо носити світловідбиваючі елементи. Чим більше їх, тим краще. За твердженням фахівців, найкраще місце, куди варто повісити флікер — це груди і стегна, але частіше люди воліють прикріплювати флікери на кисті рук, свої портфелі або сумочки.

💛💙Бережіть себе! До наступної зустрічі!

👋



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь