A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі - Бензину А-92 та дизельного палива (скретч-картки/талони)

Дата: 10.11.2022 10:56
Кількість переглядів: 130

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710» Бобровицька міська рада(надалі Замовник) оприлюднює обґрунтування технічних та якісних характеристик, очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення предмета закупівлі «Бензин А-92 та дизельне паливо , Код за ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник" - 09130000-9 Нафта та дистиляти

Замовник: Бобровицька міська рада Чернігівської області, код за ЄДРПОУ 04061990

Категорія Замовника –п.1 ч.4 ст.2 Закону України «Про публічні закупівлі»

Вид закупівлі: Відкриті торги з особливостями

Номер плану: UA-P-2022-11-08-004964-b

Номер закупівлі: UA-2022-11-09-004272-a

Дата оголошення: 09.11.2022 року.

Очікувана вартість предмета закупівлі становить 233000,00 грн. з ПДВ.

Обґрунтування доцільності закупівлі: придбання автомобільного бензину А-92 та дизельного палива здійснюється для забезпечення потреб транспортних засобів Бобровицької міської ради, для забезпечення потреб у паливі для заходів із запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха та заходів і робіт з територіальної оборони під час виконання завдань за призначенням.

Обґрунтування обсягів закупівлі: відповідно фактичного обсягу витрат бензину А-92 та дизельного палива потреба в паливно-мастильних матеріалах складає:

− бензин А-92 – 3000 літрів, скретч-картки/талони номіналом 5л., 10 л.;

− дизельне паливо – 1500 літрів, скретч-картки/талони номіналом 10 л.

Строк поставки товару: не пізніше 20 грудня 2022 року

Обґрунтування якісних характеристик закупівлі: Якість палива повинна відповідати встановленим нормативними актами України вимогам щодо якості такого виду товару. З метою визначення необхідних технічних, якісних та кількісних характеристик предмета закупівлі, Учасник представляє завірені копії Сертифікатів відповідності, паспортів технічного контролю (якості) палива на відповідність вимогам ТУ, а також документи, підтверджуючі право Учасника на реалізацію товарів та асортимент продукції.

Скретч-картки/талони повинні бути номіналом згідно документації, мати термін дії не менше одного року з моменту їх отримання та гарантованим продовженням їх терміну дії до двох років.  Відпуск нафтопродуктів Замовнику здійснюється цілодобово по скретч-картках/талонах, що є підставою для відвантаження нафтопродуктів АЗС постачальника. Заправка автотранспорту здійснюється відповідно до потреб Замовника.

Учасник повинен мати автозаправні(ну) станції(ю) обов’язково, як мінімум одну, в межах 10-ти кілометрів від місця розташування Замовника (власних(ну), орендованих(ну), партнерських(ку)).

 У разі закінчення строку дії скретч-карток/талонів на видачу палива, їх пошкодження тощо, Постачальник повинен мати можливість провести їх рівноцінний обмін.  У разі, якщо Постачальник здійснює перехід на скретч-картки/талони нового зразку, він повинен здійснити рівноцінний безкоштовний обмін  старого зразку, що залишилися у Замовника та не були реалізовані, на скретч-картки/талони нового зразку без врахування коливання ціни.

Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі: розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі проведено відповідно рекомендаціям Наказу Мінекономіки від 18.02.2020р. № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» з урахуванням інформації, отриманої з Інтернет-ресурсів: https://index.minfin.com.ua/markets/fuel/detail/ та https://index.minfin.com.ua/ua/markets/fuel/reg/rovenskaya/.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь