A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Спортивні змагання

Дата: 12.09.2022 10:40
Кількість переглядів: 103

З нагоди Дня фізичної культури і спорту України, 10 вересня, на центральному стадіоні м. Бобровиця відбулися змагання з міні-футболу та шахів. Також повинні були відбутися змагання з паркового волейболу за участю команд з Бобровиці, Носівки, Козельця та Десни, але у зв’язку з погодними умовами турнір перенесено.
У турнірі з міні-футболу брали участь п’ять футбольних команд, які зіграли по колу. Команда «Лукашівка» з Бобровиці, здобувши три перемоги та одного разу зігравши внічию, виборола перше місце. ФК «Білоцерківці» та ФК «Фізрук» м. Бобровиця набрали однакову кількість очок, але за рахунок перемоги в особистій зустрічі друге місце здобули футболісти з Білоцерківців, залишивши на третьому суперників з Бобровиці. Також були визначені та нагороджені кращі гравці у складі кожної команди. Ними стали: Олександр Горбатюк, Руслан Леонтєв, Віктор Нуретдінов, Віталій Ткаченко та Владислав Жаков.

У змаганнях з шахів перемогу здобув Микола Гринь. Друге місце зайняв Борис Куриленко. Третє місце виборов Олександр Король.

Команда переможець турніру з міні-футболу була нагороджена кубком, усі гравці команд призерів та призери змагань з шахів медалями та грамотами Бобровицької міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь