A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Інформаційна довідка про стан роботи зі зверненнями громадян, що надійшли до відділу освіти Бобровицької міської ради у I півріччі 2022 року

Дата: 04.08.2022 09:21
Кількість переглядів: 319

ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА

про стан роботи зі зверненнями громадян, що надійшли до відділу освіти Бобровицької міської ради у I півріччі 2022 року

Відділом освіти Бобровицької міської ради впродовж І-го півріччя 2022 року постійно здійснювалися  заходи щодо упорядкування роботи зі зверненнями громадян, забезпечувався об’єктивний, всебічний і вчасний розгляд звернень відповідно до вимог чинного законодавства. Цей напрямок діяльності постійно перебуває під особистим контролем начальника відділу  освіти.

Звернення громадян аналізуються на апаратних нарадах начальника відділу освіти, зокрема вивчається питання вчасного та належного їх розгляду.  Посадових осіб попереджають про персональну відповідальність у разі допущення порушень при розгляді звернень громадян.  Інформація про хід розгляду звернень громадян у відділі освіти заслуховується на засіданні колегії відділу освіти щорічно в грудні.

Як свідчить проведений аналіз, у I півріччі 2022 року на адресу відділу освіти  всього надійшло 7 звернень, з них: індивідуальних – 6, колективних – 1. За категоріями звернення надійшли від: жителів Бобровицької громади – 4, педагогічних працівників – 2, інших категорій громадян - 1.

Питання, що порушувалися у зверненнях стосувалися щодо видачі довідки про заробітну плату, встановлення внутрішніх санвузлів у Старобасанській філії І-ІІ ступенів Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1, побудови нової школи в с.Кобижча та підготовки проєктної документації, непрофесійної поведінки педагогічних працівників, незаконні дії щодо звільнення з посади.

За І півріччя 2022 року на адресу відділу освіти було перенаправлено по 1 зверненню з обласної державної адміністрації та з Управління освіти і науки облдержадміністрації  для розгляду та вирішення по суті.

Всі звернення, що надходять на адресу відділу освіти, перебувають на постійному контролі до повного їх вирішення.

Так, за відповідний період розглянуто 7 звернень і надано відповіді в установлені терміни відповідно до чинного законодавства.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь