A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Оголошення про проведення конкурсу

Дата: 18.07.2022 10:44
Кількість переглядів: 371

Оголошення про проведення конкурсу на визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з метою забезпечення проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування підвідомчої території Бобровицької міської ради

Виконавчий комітет Бобровицької міської ради ОГОЛОШУЄ конкурс на визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з метою забезпечення проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування на підвідомчій території Бобровицької міської ради.

1. Умови конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з метою забезпечення проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування на підвідомчій території Бобровицької міської ради  (далі - Умови) розроблені відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт», Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081 (із змінами).

Ці Умови застосовуються для визначення робочого органу з метою організації забезпечення проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування на підвідомчій території Бобровицької міської ради.

2. Організатором з визначення на конкурсних засадах підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з метою забезпечення проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування на підвідомчій території Бобровицької міської ради є виконавчий комітет Бобровицької міської ради (далі - Організатор).

3. Терміни в даних Умовах вживаються у значенні, наведених у Законі України «Про автомобільний транспорт», Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081.

4. На робочий орган покладаються функції з підготовки матеріалів щодо умов конкурсу, паспортів автобусних маршрутів, аналізу одержаних пропозицій та їх оцінки, договорів з переможцями конкурсу та інших матеріалів.

5. У конкурсі можуть брати участь підприємства (організації), які відповідають вимогам, що встановлені статтею 44 Закону України «Про автомобільний транспорт», мають фахівців у галузі автомобільного транспорту, матеріальні ресурси та технології, а також досвід роботи не менш як три роки з питань організації пасажирських перевезень (далі - претенденти).

6. Не допускаються до участі у конкурсі підприємства (організації), які надають послуги з перевезень; провадять діяльність на ринку транспортних послуг; представляють інтереси окремих автомобільних перевізників.

7. Для підготовки та проведення конкурсу утворюється комітет з визначення робочого органу (далі – конкурсний комітет), склад якого затверджений організатором.

8. Організатор розміщує в засобах масової інформації оголошення про проведення конкурсу.

9. З метою участі у конкурсі підприємство (організація) - претендент подає секретарю конкурсного комітету у визначений в оголошенні термін такі документи:

заява на участь у конкурсі за формою, що додається;

копія свідоцтва про державну реєстрацію підприємства (організації), завірена печаткою;

копія довідки взяття на облік платника податків, завірена печаткою;

копія Статуту (Положення) підприємства (організації), завірена печаткою;

документи, які підтверджують відповідність підприємства (організації) кваліфікаційним вимогам, а саме: довідка про наявність у штаті підприємства (організації) фахівців у галузі автомобільного транспорту (із зазначенням досвіду роботи); опис матеріальних ресурсів та технологій, які передбачається використовувати для забезпечення функціонування робочого органу; документальне підтвердження наявності досвіду роботи з питань організації пасажирських перевезень; копії документів, що засвідчують наявність у претендента приміщення для організації роботи (виконання функцій) робочого органу.

Копії документів, повинні бути завірені підприємством (організацією) у встановленому чинним законодавством України порядку.

Подані на конкурс документи реєструються секретарем конкурсного комітету у журналі обліку. Документи, що надійшли після встановленого строку, не приймаються.

Документи, подані не в повному обсязі, не реєструються і повертаються претенденту з відповідним обґрунтуванням.

Конкурсний комітет вивчає, систематизує та аналізує всі документи, які надійшли від підприємств (організацій).

10. У разі відсутності претендентів на здійснення функцій робочого органу Організатор забезпечує проведення конкурсу самостійно, однак протягом періоду не більш як два роки з моменту оголошення конкурсу з визначення робочого органу.

11. Конкурсний комітет у визначений час запрошує претендентів та проводить конкурс. Документи кожного претендента розглядаються окремо.

12. Переможець конкурсу визначається за такими основними критеріями:

досвід роботи з питань організації пасажирських перевезень (але не менш як 3 (три) роки);

наявність фахівців з питань організації пасажирських перевезень;

наявність матеріальних ресурсів та технологій.

13. Рішення про результати конкурсу приймається конкурсним комітетом на закритому засіданні в присутності не менш як половини його складу, у тому числі голови конкурсного комітету, простою більшістю голосів.

У разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос голови конкурсного комітету.

Переможцем конкурсу визначається підприємство (організація), яке за оцінкою конкурсного комітету найбільше відповідає цим Умовам.

14. Під час проведення засідання конкурсного комітету здійснюється технічний аудіозапис.

15. Рішення конкурсного комітету про визначення переможця конкурсу у 10-денний термін оформляється протоколом, який підписується присутнім головою та секретарем конкурсного комітету, і подається організатору.

Переможець конкурсу оголошується на засіданні конкурсного комітету із запрошенням на нього всіх претендентів.

16. Організатор укладає з переможцем конкурсу договір про виконання функцій робочого органу.

Строк дії договору встановлюється за домовленістю між організатором та робочим органом, але не більш як на три роки.

17. У разі порушення Умов проведення конкурсу особи, право яких порушено, можуть звернутися з відповідною скаргою до організатора.

Скарги за результатами конкурсу можуть подаватися протягом 10 днів з дати його проведення та розглядатися організатором протягом 30 днів з дня надходження скарги претендента.

Неврегульовані організатором спори розв'язуються в установленому законодавством порядку.

Плата за участь у конкурсі з підприємств (організацій) – претендентів не стягується.

18. Повну інформацію щодо процедури проведення конкурсу можна одержати за адресою: 17400,Чернігівська обл.. Ніжинський район м.Бобровиця,  вул.Незалежності46, відділ соціального захисту населення та охорони здоров’я.

Термін подачі документів до 16-00 год. «08» серпня 2022 року за адресою: 17400,Чернігівська обл., Ніжинський район, м.Бобровиця,  вул.Незалежності 46, відділ соціального захисту населення та охорони здоров’я.

Конкурс відбудеться «09» серпня 2022 року о 15-00 год. в приміщенні Бобровицької міської ради за адресою: 17400,Чернігівська обл., Ніжинський район, м.Бобровиця,  вул.Незалежності, 46.

Реєстрація учасників конкурсу 09.08.22 року з 9.00 до 11.00 год.

Телефон для довідок: (04632) 2-54-51.

Бланк Заяви скачати тут.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь