A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Введено в експлуатацію міст через річку Трубіж

Дата: 23.06.2022 11:04
Кількість переглядів: 151

Як вже раніше повідомляли, на початку червня були розпочаті роботи з відновлення транспортної інфраструктури - автомобільного сполучення між Бобровицькою та Козелецькою громадами.
Учора, 22 червня, після капітального ремонту, було введено в експлуатацію міст через річку Трубіж у селі Мостище (Петрівське) Козелецької громади. Цей міст, довжина якого 12 метрів, має велике значення, адже після його руйнування Бобровицька територіальна громада практично залишилася відрізаною від постачання.

Фото без опису

Спільними зусиллями було знайдено вихід із ситуації. Бобровицька міська рада взяла активну участь в організації та забезпеченні робіт з будівництва мосту.

Керівництво Бобровицької міської ради висловлює подяку військовослужбовцям Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України, які безпосередньо виконували ці роботи, в особі  підполковника Олега Сомок. Міською радою було віддячено військових подарунками та оголошено Подяку за активну участь у будівництві мосту: Олегу Володимировичу Сомок; Владиславу Анатолійовичу Литвиненку; Вячеславу Івановичу Марахоньку.

Окрема подяка Яковишину Леоніду Григоровичу, Герою України, генеральному директору ТОВ «Земля і Воля» та Триносу Сергію Миколайовичу, директору ТОВ «ТВН-АГРО», які забезпечили всіма необхідними будівельними матеріалами.

У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, порушено спокій і мирне життя, саме активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає впевненості в те, що ми ще на один день ближче до перемоги.

Все буде Україна!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь