A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Продовжується ремонт доріг на території громади

Дата: 13.06.2022 09:35
Кількість переглядів: 169

У цей нелегкий час, пов'язаний з російською військовою агресією, Бобровицька міська рада була змушена зупинити низку важливих питань, котрі мали б розвивати інфраструктуру міста та громади.
В поточному році через війну суттєво зменшився обсяг надходжень до бюджету Бобровицької міської територіальної громади. Планові показники доходної частини бюджету за січень-травень виконані лише на 90,9% - бюджет недоотримав 5,4 млн.грн. Через це не можливо профінансувати частину запланованих видатків. Але не дивлячись на це, міська рада вважає першочерговим завданням ремонт та відновлення автомобільних доріг.

Фото без опису

Бобровицька міська рада наразі працює виключно над відновлювальними дорожніми роботами по місту та на підпорядкованих громаді територіях.

З метою підвищення стану безпеки дорожнього руху та поліпшення транспортно-експлуатаційного стану автомобільних доріг територіальної громади, за кошти міського бюджету продовжуються роботи по ліквідації вибоїн асфальтобетонного покриття пневмоструменевим методом. Погодні умови сприяють цьому.

Сьогодні, ремонт розпочато по «центральних» автомобільних дорогах старостинських округів. Вже виконано ремонт в Озерянському (с.Озеряни), Сухинському (с.Сухиня), Щаснівському (с.Щаснівка), Рудьківському (с.Рудьківка), Кобижчанському (с.Кобижча), Бригинцівському (с.Бригинці) округах. Заплановано провести експлуатаційне утримання доріг по всіх старостинських округах територіальної громади.

Для цих потреб з міського бюджету вже виділено 1,5 млн грн. і найближчим часом планується спрямувати ще 0,5 млн грн. За можливості, передбачено виділення коштів на ці потреби і в подальшому.

Також проводяться роботи по відновленню дорожньої розмітки пішохідних переходів в місті Бобровиця.

Просимо учасників дорожнього руху з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, які виникають у місцях проведення дорожніх робіт. Дотримуйтеся правил дорожнього руху, звертайте увагу на дорожні знаки, які попереджають про аварійно-небезпечні ділянки на автошляхах.

 

Відділ будівництва, ЖКГ та

благоустрою міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь