Бобровицька міська рада
Чернігівська область

День Європи

Дата: 20.05.2022 11:41
Кількість переглядів: 123

Щорічно в третю суботу травня в Україні святкується День Європи. Це свято для українців  – особливий день, адже нашу країну та Європейський Союз єднають спільні цінності, історія та культура, демократія й свобода. 

Традиція святкування Дня Європи в закладах освіти Бобровицької міської ради цьогоріч залишилася незмінною, незважаючи на повномасштабні воєнні дії в нашій країні. Напередодні цього дня відбулися освітні заходи в онлайн-режимі, присвячені  історії Європейського Союзу, культурним та творчим ініціативам на підтримку європейської інтеграції.

https://youtu.be/p66HCVbfijA

Фото без опису

Бобровицький ліцей (директор Тетяна Литвин):  юні учасники гуртка «Форум» влаштували виставку малюнків на тему «Україна європейська країна»; керівник гуртка Єременко О.С. провела засідання гуртка та тему «День Європи в Україні. Європейський калейдоскоп», під час якої діти переглянули змістовну презентацію та поділились цікавими фактами про кожну європейську країну і переглянули інформаційний відеофільм «Дітям про Євросоюз». Емоційним моментом засідання гуртка стала пізнавальна гра - квест «Галопом по Європі», де гуртківці продемонстрували свою креативність, гострий розум і глибокі знання з даної теми.

Фото без описуФото без опису

Бобровицький ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 2 (директор Ірина Юрченко): класними керівниками, класоводами, педагогом-організатором, бібліотекарем закладу проведено ряд заходів з метою поширення спільних європейських цінностей, а саме: переглянуто відео-ролики: “Україна –  серце Європи”, “21 травня – День Європи в Україні”, “Дітям про Євросоюз”, “День Європи в Україні”, “Історія створення Євросоюзу”; онлайн-вікторини до Дня Європи, години спілкування з елементами інтерактиву “Сто метрів до Європи”, віртуальна експрес-подорож “Парад країн Європи”, перегляд презентації “День Європи в Україні”, конкурс малюнків “Україна – серце Європи”, онлайн-година “Європа починається з тебе!”.

Фото без опису

Марковецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів (директор Наталія Щетініна): вчителі провели цікаві вікторини, години спілкування з елементами інтерактиву, подорожували країнами Європи віртуально. Здобувачі освіти презентували заздалегіть підготовлені цікаві факти про країни Європи. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Горбачівська гімназія (директор Ярослав Коросташивець):  проведено онлайн вікторину "Головні символи України та Європи: Єднаймося!". Вікторину організували й провели класні керівники 5-9 класів. Наприкінці вікторини кожен учасник мав завдання написати допис "Мої побажання Україні"; у 1-4 класах пройшли бесіди на тему "Європа- наш спільний дім".

Фото без опису

Кобижчанський ЗЗСО І-ІІІ ступенів (директор Сергій Баняс): 

Фото без опису

Макарівська гімназія (директор Ірина Науменко): проведені онлайн тематичні уроки, присвячені  Дню Європи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь