A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Тематичними пріоритетами конкурсу будуть європейська ідея, захист довкілля, цифровізація тощо

Дата: 12.01.2022 10:33
Кількість переглядів: 89

Школи запрошують до участі в конкурсі проєктів для євроклубів

Представництво Європейсько Союзу в Україні запрошує школи до участі у новому конкурсі проєктів для євроклубів.

Тематичними пріоритетами конкурсу будуть європейська ідея, європейські цінності та принципи, європейський зелений курс, захист довкілля, енергозбереження, цифровізація, медіаграмотність, відзначення тематичних дат і тижнів.

Також проєкти можуть бути пов’язані з розвитком мережі євроклубів, проведенням навчальних та тренінгових заходів для новостворених євроклубів. Проєктні пропозиції за цим напрямом можуть подавати євроклуби, які мають успішний досвід співробітництва з представництвом ЄС в Україні (реалізація проєктів, участь у заходах) протягом як мінімум 5-ти років.

Фото без опису

Для участі в конкурсі потрібно бути зареєстрованим координатором євроклубу на сайті та залучити до проєкту не менше 3 євроклубів з різних міст або регіонів України та представників інших мереж ЄС.

Також необхідно заповнити онлайн-заявку з описом проєкту. Один євроклуб може подати необмежену кількість проєктів, проте відібрано буде не більше одного проєкту від одного клубу.

Перевага надаватиметься ідеям проєктів, до виконання яких залучено не менше 3-х євроклубів, а також співпраця з іншими мережами ЄС, наприклад, іІнформаційними центрами ЄС, Young European Ambassadors, випускниками програми Еразмус, EU Study Days, коледжу Європи тощо.

30 євроклубів-переможців отримають консультаційну, фінансову та організаційну підтримку для втілення свого проєкту, запрошення на навчальний вебінар та форум мереж ЄС восени 2022 року.

Прийом заявок триватиме до 12 лютого 2022 року. Потім до 1 березня 2022 року буде відібрано 30 найкращих проєктів, які мають бути реалізовані до 1 листопада 2022 року.

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь