Бобровицька міська рада
Чернігівська область

З Україною в серці

Дата: 06.01.2022 08:50
Кількість переглядів: 120

Однією із важливих ланок виховної роботи Бобровицького ліцею є розвиток волонтерського руху. Саме тому в рамках проєкту «Шануємо минуле і відкриваємо майбутнє» (керівник - педагог-організатор Ірина Сиромятнікова) було розроблено систему роботи з формування патріотичних почуттів, національної свідомості, активної життєвої позиції учасників освітнього процесу та створено волонтерський загін «Янгол добра». Ще з 2014 року члени загону разом із джурами та лідерами учнівського самоврядування ліцею є ініціаторами багатьох добрих і корисних справ у закладі та поза його межами. Так, ліцеїсти плели захисну сітку в зону АТО, зустрічалися із волонтерами Бобровицької ОТГ, долучалися до важливих благодійних акцій та проводили ярмарки.

У листопаді 2019 року було організовано та проведено благодійну акцію «Янгол добра», де учні збирали допомогу бійцям. Не залишилися осторонь і цього разу, адже наразі підтримка надзвичайно важлива та потрібна нашим героям.

20 грудня 2021 року в рамках проєкту у Бобровицькому ліцеї стартувала масштабна благодійна акція «Зігрій серце солдата». Лідери учнівського самоврядування: Ірина Сіденко, Надія Скиба, Вікторія Пінчук, Ліза Кунах, Настя Устюжаніна допомагали в роботі приймального пункту щодо збору допомоги солдатам, які захищають Україну від російської агресії в зоні бойових дій на Донбасі. Ліцеїсти-волонтери не лише приймали допомогу, а й збирали листи, малюнки, на прохання волонтера Тетяни Вознюк оформили рушники-обереги та виготовили символічних жовто-блакитних різдвяних янголів як символ волонтерського загону та наближення Різдва Христового.

Спільними зусиллями батьківського, педагогічного та учнівського колективів було зібрано гуманітарну допомогу: цукор, чай, каву, різноманітні солодощі, печиво, вермішель, рис, гречку, мед, лимони, рибні та м'ясні консерви, згущене молоко та шкарпетки. До акції добра активно долучилися здобувачі освіти 1-11-х класів.

24 грудня 2021 року в закладі відбулася зустріч представників учнівського самоврядування з керівником благодійної організації «Благодійне товариство «ДОБРО», Тетяною Вознюк, яка ознайомила дітей зі специфікою роботи організації, подякувала всім небайдужим, які мають золоті серця сповнені любов'ю до рідної Батьківщини та людей, які ціною власного життя її оберігають.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь