A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Допомога на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї

Дата: 04.01.2022 16:34
Кількість переглядів: 184

1 січня 2022 року набирає чинності Порядок надання допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 21.04.2021 № 397 «Деякі питання сприяння економічній самостійності малозабезпечених сімей».
Фінансова допомога - допомога на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї, яка є безвідсотковою поворотною фінансовою допомогою та надається одноразово у безготівковій формі за рахунок коштів державного бюджету непрацюючій працездатній особі із числа членів малозабезпеченої сім’ї, та яка зареєстрована як безробітна, для організації підприємницької діяльності та сприяння її економічній самостійності.

Розмір фінансової допомоги не може перевищувати 15 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня календарного року, в якому приймається рішення про її надання (на початок 2022 року – 97 500 грн).

Покрокова інструкція та Порядок надання допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї, перелік необхідних документів тут: https://dcz.gov.ua/storinka/dopomoga-na-zdobuttya-ekonomichnoyi-samostiynosti-malozabezpechenoyi-simyi


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь