A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Дотримуйтесь правил безпеки під час святкування Різдва Христового!

Дата: 04.01.2022 16:04
Кількість переглядів: 153

7 січня українці відзначають Різдво Христове. Цього дня люди йдуть до храмів, а також запалюють свічки вдома. Проте варто пам'ятати, що відкритий вогонь є вкрай небезпечним і може стати причиною пожежі. Саме тому рятувальники ДСНС звертаються до громадян з проханням дотримуватися правил пожежної безпеки під час святкування Різдва Христового. Зокрема, під час запалювання свічок у домівках та храмах, користування електричними обігрівачами, гірляндами на ялинках.

У зв'язку з ускладненням погодних умов ДСНС закликає громадян бути вкрай обережними під час перебування на вулиці, особливо під час ожеледиці. Не вирушати у поїздки на власному автотранспорті аби не потрапити у снігові замети. Якщо ж їхати необхідно - бути уважними на дорогах, контролювати швидкість транспортного засобу, дотримуватися правил дорожнього руху, а також мати при собі запас пального, ліхтарик, заряджений мобільний телефон, гарячий чай у термосі.

Рятувальники попереджають любителів зимової риболовлі: будьте обережними на кризі. Тепло одягайтеся перед виходом на водойми, попереджайте близьких, куди йдете. Пам'ятайте - необдумана та необережна поведінка загрожує вашому життю і здоров'ю.

Шановні громадяни! Ваша безпека та безпека ваших близьких залежить, в першу чергу, від Вас. Тільки дотримуючись простих правил ви зможете подарувати безпечне свято собі та своїй родині.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь