A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Інформує обласна служба зайнятості: за 11 місяців - 11,7 тисяч працевлаштованих

Дата: 20.12.2021 08:49
Кількість переглядів: 154

Саме стільки громадян області знайшли роботу за направленням служби зайнятості, з них майже 16% - оперативно, до набуття статусу безробітного. Служба зайнятості сьогодні значно розширила зону пошуку роботи та персоналу, працюючи на засадах рекрутингу, тобто на повному ринку праці.
На замовлення роботодавців, а отже з гарантією працевлаштування, організовується професійне навчання безробітних.  Протягом січня-листопада поточного року опановували нову професію чи підвищували кваліфікацію 2,4 тис. безробітних громадян. Вчаться вони не лише у навчальних закладах області, а і в Центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, які діють в 11 областях України та здійснюють навчання за 95 ліцензованими робітничими професіями та багатьма напрямами курсів цільового призначення.

Дієвою формою матеріальної підтримки безробітних є громадські та інші роботи тимчасового характеру, до участі у яких залучено 1,9 тис. безробітних області.

Загалом протягом січня-листопада 2021 року в області послугами державної служби зайнятості скористалися 33,2 тис. безробітних громадян, що перебували на обліку.

Станом на 1 грудня  2021 року в області налічувалось 9,1 тис. безробітних. Водночас роботодавці потребували 1,1 тис. працівників. Отож, на кожне вільне робоче місце претендувало 8 осіб.

Чернігівський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь