Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Проведено засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 29.11.2021 14:44
Кількість переглядів: 147

На черговому засіданні виконавчого комітету Бобровицької міської ради під головуванням першого заступника міського голови Володимира Данішевського було загалом розглянуто 32 питання. Зокрема, члени виконавчого комітету погодили Програму надання поворотної фінансової допомоги (резервних коштів), що виплачуються патронатним вихователям до моменту отримання державної соціальної допомоги на 2022-2024 роки; внесення змін до Програми Інформатизації діяльності Бобровицької міської ради та її виконавчих органах.

Було затверджено перелік видів громадських робіт, що мають економічну, соціальну та екологічну користь, відповідають проблемам громади та сприяють її соціальному розвитку, перелік роботодавців, за участю яких планується організація громадських робіт у 2022 році.

Відповідно до Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування та з метою систематизації та якісного ведення діловодства у міській раді виконавчий комітет погодив номенклатуру справ Бобровицької міської ради на 2022 рік.

Про встановлення тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення присутніх ознайомила Надія Орлова, начальник відділу економіки та комунального майна. Встановлено тарифи на послуги для споживачів, які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (фізичні та юридичні особи, які отримують або мають намір отримувати послуги з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення) в розмірі:

централізоване водопостачання – 22,80 грн/м3 з ПДВ;

централізоване водовідведення – 31,50 грн/м3 з ПДВ.

Було також розглянуто ряд питань стосовно дітей, зокрема: про надання статусу дитини-сироти; припинення піклування над дитиною, позбавленою батьківського піклування; вибуття дітей із сім’ї патронатного вихователя; відмову у наданні дозволу на дарування майна, право користування яким має малолітня дитина; надання згоди на вчинення правочину в інтересах дитини.

За результатами розгляду питань членами виконавчого комітету прийняті відповідні рішення.

 

Відділ організаційно-кадрової роботи
міської ради

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь