A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Свято «Гарбуз-паті»

Дата: 25.10.2021 15:21
Кількість переглядів: 84

Цікаво, весело й гамірно було у Бобровицькому закладі позашкільної освіти «Центр дитячої творчості» на святі «Гарбуз-паті». І головним гостем звичайно ж  був – гарбуз. Вихованці закладу гарно та весело провели свій час на святі. Гуртківці активно приймали участь у конкурсах та майстер-класах. До свята було залучено здобувачів освіти всіх гуртків.

Діти відгадували загадки про гарбуз, багато нового дізналися про походження й цілющі властивості  цього овоча від вихованців драматичного гуртка (керівник Лупина Світлана Миколаївна. Вихованці гуртка «Умійко» (керівник Денисюк Наталія Валеріївна) підготували майстер-клас із виготовлення емблеми свята. На згадку у всіх залишилися паперові гарбузики. Весело пройшло художнє змагання на кращий малюнок гарбуза, проведене керівником образотворчого гуртка «Чарівний пензлик» Задорожною Галиною Олександрівною. У перервах між конкурсами всіх своїм чудовим співом порадував ансамбль «Промінчик»  та солістка вокального гуртка Аріна Пархоменко (керівник Юрченко Світлана Миколаївна). У кінці гарбузової вечірки всі діти спробували смачні страви з гарбуза, майстерно виготовлені методистом Пісковець Людмилою Олександрівною. А також відкриттям свята стала ведуча – керівник гуртка «Англійська для малечі» Мороз Ангеліна Валентинівна. Після закінчення «Гарбуз-паті» всі бажаючі змогли сфотографуватися біля тематичної фото-зони. Діти та керівники гуртків отримали неабияке задоволення від незвичайного осіннього свята.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь