A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Перший Всеукраїнський конкурс учнівських журналістських робіт «Репортер».

Дата: 25.10.2021 10:55
Кількість переглядів: 375

  «Репортер» — національний конкурс журналістських робіт учнів і учениць 9–11 класів загальноосвітніх навчальних закладів з усієї України (Конкурс), організований Національним проєктом з медіаграмотності при Міністерстві культури та інформаційної політики України спільно зі Шведським посольством в Україні та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

Один учасник може подати на конкурс лише одну роботу — відеосюжет або подкаст, створений власноруч, – на одну із запропонованих тем, а саме «Екологія», «Здоров’я» або «Історії, які надихають».

Реєстрація учасника на Конкурс відбувається у два етапи:

1. Початковий. Проходження короткого онлайн-тесту з медіаграмотності «Дізнайся свої шанси на перемогу». Результати тесту не враховуються під час оцінки роботи, але його проходження – обов’язкова умова участі.

2. Фінальний. Заповнення анкети з посиланням на роботу.

Для участі в конкурсі потрібно обов'язково пройти обидва етапи.

У період прийому заявок організатор проведе серію попередніх пітчингів ідей у форматі онлайн. На них учасник може презентувати ідеї своїх робіт експертам і отримати відгуки. Участь у препітчингах не обов’язкова. Щоб узяти участь у препітчингу, обов’язкова попередня реєстрація.  

Прийом робіт триває від 25 жовтня до 24 листопада 2021 року.  

Із усіх поданих на конкурс робіт організатори формують шорт-лист із 30 матеріалів. Матеріали шорт-листу оцінюють журі конкурсу в складі 5 незалежних експертів. Оцінювання відбувається за встановленими критеріями.

У грудні 2021 року організатор публічно оголошує переможців Конкурсу. Переможці візьмуть участь у навчальній 3-денній поїздці в Київ, де відвідають провідні редакції України та зможуть створити спільний матеріал із професійним журналістом.

Для участі у фінальних заходах, включаючи поїздку в Київ, обов’язковий дозвіл батьків, оформлений за наданою організаторами формою.

У разі виникнення запитань, конкурсанти можуть звертатися до організаторів Конкурсу за електронною адресою info-filter@mkip.gov.ua  із поміткою в темі листа «Репортер: є питання».

Детальні умови участі, а також критерії оцінювання робіт доступні за посиланням: https://filter.mkip.gov.ua/reporter/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь