A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі - Робоча станція для оформлення та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон з електронним носієм або паспорта громадянина України у формі картки та для реєстрації/зня

Дата: 23.10.2021 11:13
Кількість переглядів: 503

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі - Робоча станція для оформлення та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон з електронним носієм або паспорта громадянина України у формі картки та для реєстрації/зняття з реєстрації місць проживання/перебування осіб (внесення змін до ID-карток) з комплектом обладнання ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник" - 30210000-4 - Машини для обробки даних (апаратна частина)
Замовник: Бобровицька міська рада, код за ЄДРПОУ 04061990
Найменування предмета закупівлі: ДК021:2015 30210000-4 - Машини для обробки даних (апаратна частина)
Вид процедури: Відкриті торги
Дата оголошення: 23 жовтня 2021 року.
Очікувана вартість предмета закупівлі: 309700,00 грн.
Строк поставки – по 17 грудня 2021 року;
Обсяги закупівлі – 1 комплект;
Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-10-23-000479-c
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі: 
Робоча станція (далі РС) призначена для автоматизації діяльності посадових осіб для виконання державних функцій щодо надання послуг з оформлення та видачі документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус (далі – документи), взяття їх біометричних даних (параметрів).

РС забезпечує роботу посадових осіб в інтерфейсі web-сервісу під час виконання встановлених процедур та операцій з оформлення та видачі документів, у тому числі паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм або паспорта громадянина України у формі картки, за умови встановлення спеціального програмного забезпечення для оформлення та видачі паспортних документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, взяття їх біометричних даних (параметрів), а також реєстрації/зняття з реєстрації місць проживання/перебування громадян України, іноземців та осіб без громадянства.

РС представляє програмно-технічний комплекс на базі персонального комп’ютера з встановленим загальним програмним забезпеченням, комплектом обладнання (з відповідними технічними характеристиками) для взяття біометричних даних (параметрів) особи під час оформлення та видачі їй документів.

            До складу РС входять апаратні та програмні компоненти. Обладнання предмету закупівлі повинно бути сертифікованим у встановленому законодавством порядку (наявність свідоцтв/ліцензій, сертифікатів відповідності якості на обладнання) та відповідати державним стандартам України тощо. Учасник процедури закупівлі повинен надати в складі тендерної пропозиції копії відповідних документів на якість товару, які підтверджують відповідність предмета закупівлі встановленим державним стандартам України. Обладнання повинно бути новим і таким, що не було раніше у використанні. В комплекті постачання повинні бути усі необхідні для роботи кабелі та комплектуючі.

            В комплекті з обладнанням предмету закупівлі замовнику передаються: інструкції з експлуатації обладнання (за наявності), гарантійні документи (обов’язково), інше визначається учасником відкритих торгів. Обладнання повинно бути упаковане належним чином, без дефектів та пошкоджень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь