A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Оголошення скликання 13 сесії міської ради

Дата: 11.10.2021 16:58
Кількість переглядів: 161

Бобровицька міська рада повідомляє, що 22 жовтня  2021 року об  11 годині в  адмінприміщенні (зал засідань, ІІІ поверх) за адресою: м.Бобровиця,   вул. Незалежності, 46  відбудеться засідання 13 сесії Бобровицької міської ради   VIII скликання. На сесію запрошуються: депутати Бобровицької  міської  ради, депутати обласної  ради,  керівники  установ,  організацій підвідомчої території.

Орієнтовний перелік питань для розгляду
на засіданні 13  сесії  Бобровицької міської ради  VIII скликання, 22.10.2021 року:

1.Про внесення змін до рішення  міської ради  від 24 грудня  2020  року  №62-3/VІІІ «Про бюджет Бобровицької міської територіальної громади на 2021 рік  (код бюджету 25521000000)».

2.Про внесення змін до Регламенту Бобровицької міської ради.

3.Про оголошення аукціону на передачу в оренду майна комунальної власності, включеного до переліку Першого типу  (м. Бобровиця, вул. Лупицька, 4).

4.Про оголошення аукціону на передачу в оренду майна комунальної власності, включеного до переліку Першого типу  (с. Кобижча, вул. Братів Лисенко, 1).

5. Про затвердження оголошень аукціону на передачу в оренду майна комунальної власності.

6.Про погодження наміру передачі  нерухомого майна, що належить до комунальної власності Бобровицької територіальної громади в оренду відділу культури та туризму Бобровицької міської ради.

7.Про погодження наміру передачі  нерухомого майна, що належить до комунальної власності Бобровицької територіальної громади в оренду            (м. Бобровиця, вул. Франка, 1).

8.Про затвердження переліку проєктів-переможців, реалізація  яких передбачена за  рахунок громадського бюджетування та їх подальше фінансування.

9.Про розроблення детального плану території земельної ділянки, розташованої в межах населеного пункту с. Озеряни по  вул. Шевченка.

10.Про затвердження Положення про громадські слухання.

11.Про внесення змін до рішення від 24.12.2020 року № 72-3/VІІІ  «Про Перелік  адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Бобровицької міської ради та віддалені робочі місця».

12.Про створення комісії з проведення інвентаризації водних об’єктів, лісових ресурсів, об’єктів державної та комунальної власності на території Бобровицької територіальної громади.

13.Про затвердження  розпоряджень міського голови, прийнятих у міжсесійний період.

14.Земельні питання

15.Інші питання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь