A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

ІІ Міжнародний урок доброти

Дата: 11.10.2021 14:52
Кількість переглядів: 118

Зважаючи на зростання кількості випадків безвідповідального поводження з домашніми тваринами й жорстокого ставлення до безпритульних тварин та з метою реалізації статті 6 Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження», за підтримки Міністерства освіти та науки України до Всесвітнього дня захисту тварин Благодійний фонд «Щаслива лапа» щорічно організовує Міжнародний урок доброти, що спонукає до гуманного та відповідального ставлення до тварин.

Традиційно Бобровицький ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 долучився до даного заходу. Протягом 4-6 жовтня класні керівники 1-11 класів провели 23 уроки доброти. Не стало завадою й дистанційне навчання в середній та старшій ланках, де ІІ Міжнародний урок доброти був проведений у онлайн-форматі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Озерянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів:

«Наші пухнасті друзі», 1 клас, класний керівник Лебедко О.М.; «Брати наші менші», 2 клас, класовод Кришень Г.Ю.;  «Подорож країною доброти», 3 клас, класовод Зеленко О.В.; «Ми відповідаємо за тих, кого приручили», 4 клас, класний керівник ГавриленкоМ.Р.; «Піклуймося про братів наших менших», 5 клас, класний керівник Сердюк М.С.; «Добро навколо», 6 клас, класний керівник І.В. Шевченко; «Думай добре! Роби добре! І все буде добре!», 7 клас, класний керівник Макаровець С.П.; «День захисту тварин», 8 клас, класний керівник Клононцова В.С.; «Доброта врятує світ!», 9 клас, класний керівник Рябчун В.Г.; «Доброта в душі», 10 клас, класний керівник Перчета Г.В.; «Червона книга України», 11 клас, класний керівник Ляшик В.В.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Бригинцівський ЗЗСО І-ІІ ступенів:

учні 1-2 класів малювали малюнки «Мої домашні улюбленці», а учні 3-4 класів складали усну розповідь про своїх улюблених тваринок.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Ярославська філія І-ІІ ступенів Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ стпупенів № 1:

для учнів 4 класу було проведено урок Доброти. Мета такого заходу - нагадати учням про необхідність дбайливого та гуманного ставлення до тварин. Діти ще раз переконалися в тому, що відповідальне ставлення до тварин та піклування про них робить наш світ кращим!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь