Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Якщо молодість життя можна порівняти з весною, то пора осені – це пора людей старшого віку

Дата: 05.10.2021 15:00
Кількість переглядів: 143

У цю пору людина починає, як і в природі збирати свої врожаї. Зерна, що зростали за життя дають віддачу, приходить справжня мудрість життя, людина ділиться накопиченим роками досвідом і потребує від близьких та оточуючих поваги та уваги.
3 жовтня у міському будинку культури відбувся святковий концерт присвячений Міжнародному дню людей похилого віку. Розпочали свято духовий оркестр міського будинку культури, керівник Віталій Ємець. Підготували концерт жіночий ансамбль ветеранів праці «Передзвін», керівник Галина Синиця. Також запалили свято танцями народний аматорський хореографічний колектив «Ярославна», керівник Оксана Терещенко. Гарно виконала монолог про українську жінку учасниця ансамблю ветеранів праці Катерина Корольчук. Українським гумором підняла настрій Галина Бабич, викладач ВСП «Бобровицький фаховий коледж імені О. Майнової Національного університету біоресурсів і природокористування України». Гучними оваціями зустрічали віртуозів музики Миколу Лободу та Віталія Ємця.

Тож нехай осіння пора, у яку вступили люди поважного віку, буде світлою й ласкавою, сповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких! Довгих і щасливих років життя, здоров’я, завжди радіти успіхам дітей та онуків!

 

Відділ культури та туризму

міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь