A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Розпочався осінній призов

Дата: 06.10.2021 15:07
Кількість переглядів: 207

6 жовтня в м. Бобровиця на території першого відділу Ніжинського територіального центру комплектування та соціальної підтримки відбулись урочисті проводи призовників на строкову військову службу до лав Збройних Сил України.
Начальник першого відділу Ніжинського РТЦК та СП майор Олег Олешко привітав юнаків із цією важливою подією в їх житті: «Сьогодні вся Бобровицька громада пишається Вами! У житті кожного справжнього чоловіка є такі хвилюючі моменти, коли потрібно вийти із зони комфорту, коли потрібно взяти волю в кулак і йти вперед на зустріч змінам, і я знаю, що ці зміни будуть для Вас позитивними. Ви отримаєте знання з військової підготовки, повернетесь змужнілими та знайдете багато нових друзів, і будете згадувати цей період лише з вдячністю. Слава Вам! Слава Україні!».

Фото без опису

З напутніми словами до призовників звернувся заступник міського голови Сергій Циба, побажавши юнакам, які йдуть вчитись захищати рідну землю, гідно нести службу в лавах Збройних Сил України та повернутись назад здоровими, сміливими, впевненими в собі.

На мирну військову службу призовників благословив отець Тарас – протиєрей Православної Церкви України Успіння Пресвятої Богородиці та разом з усіма помолився за щасливу військову службу і повернення додому.

Олег Олешко запевнив, що юнаки, які призиваються до армії у 2021 році не будуть допускатися на лінію фронту в зоні ООС.

Кожен із призовників отримав від міської ради символічні подарунки - набори речей першої необхідності та засоби особистої гігієни.

 

Відділ сім’ї, молоді та спорту

міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь