A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Святкування Дня працівників освіти

Дата: 04.10.2021 12:38
Кількість переглядів: 129

Щорічно в першу неділю жовтня в Україні відзначають День працівників освіти – одне з найяскравіших осінніх свят.

Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям та людяністю.

З нагоди свята в освітніх закладах відбулися урочистості.

Бобровицький ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1: святкове привітання «Спасибі вчителі, що Ви на світі є». Організаторами свята були майбутні випускники, здобувачі освіти 11-А класу на чолі з класним керівником Ніною Василівною Сірик та педагогом-організатором Мариною Миколаївною Прокопенко. Учні  закладу висловили свою вдячність вчителям чудовими віршами та щирими словами, вражали публіку музичними й вокальними композиціями, незабутніми й смішними театральними мініатюрами та відеорепортажами, сучасними танцювальними номерами, цікавою презентацією, у якій були зібрані дитячі фото всіх учителів закладу.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Озерянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів:

 Фото без описуФото без опису

Браницька гімназія: з теплими, щирими словами учні гімназії звернулися до працівників закладу, вітаючи  зі святом. Прозвучали пісні,  вірші. Веселі усмішки у  присутніх викликали  жартівливі сценки з шкільного  життя.

Фото без описуФото без опису

Бригинцівський ЗЗСО І-ІІ ступенів: цьогорічні випускники привітали педагогічний колектив із професійним святом - Днем учителя.

Фото без опису

Марковецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів: день  розпочався з привітання вчителів: звучала гарна музика, учні ще на подвір’ї школи вітали вчителів; кожен клас підготував стіннівку-привітання для класного керівника; у коридорі закладу оформили гарну фотозону в якій дякували за важку працю та любов, а учні 6-го класу підготували пісню для класного керівника.
Приємною нотою в цей день також стало відеопривітання здобувачів освіти. Усі класи привітали вчителів не тільки теплими словами, а й чудовими квітами та власноруч виготовленими листівками. Впродовж дня, здобувачі освіти радували гумористичним гороскопом, в якому розповіли що чекає на педагогів у найближчому році.

Фото без опису


 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь