A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі - Природний газ Відділ культури та туризму

Дата: 01.10.2021 12:49
Кількість переглядів: 212

Замовник: Відділ культури та туризму Бобровицької міської ради
Найменування предмета закупівлі:  ДК 021:2015 – 09120000-6  Газове паливо (09123000-7 Природний газ)
Вид процедури: Відкриті торги
Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-09-30-001755-b
Очікувана вартість предмета закупівлі: 1 261 876,00 грн.
Обсяг постачання: 37 114,00 куб. м.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Технічні та якісні характеристики товару, що закуповується, повинні відповідати технічним умовам та стандартам, передбаченим законодавством України, діючими на період постачання товару.
-   Фізико-хімічні показники газу природного, який постачається Замовнику, повинні  відповідати міждержавному ДСТУ 5542-87, Кодексу газорозподільних систем, затвердженого постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 30.09.2015 № 2494, Кодексу газотранспортної системи, затвердженого постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 30.09.2015 № 2493;

-  Якість газу, що передається Споживачу на межі балансової належності, має відповідати вимогам, встановленим державними стандартами, технічними умовами, нормативно-технічними документами щодо його якості.

-  При обліку газу приймається один кубічний метр (куб. м.), приведений до стандартних умов: температура газу (t) = 20 градусів за Цельсієм, тиск газу (Р) = 760 мм ртутного стовпчика (101,325 кПа).

-    Під час виконання договору про закупівлю учасник зобов’язується  дотримуватись передбачених чинним  законодавством вимог щодо  застосування заходів із захисту довкілля, в тому числі тих, що  передбачені згідно Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», Закону  України «Про відходи».

-  Учасником  надається інформація у довільній формі щодо зобов'язань учасника дотримуватись заходів із захисту довкілля, в тому числі із зазначенням переліку обов’язків суб’єкта господарювання у сфері захисту довкілля, що передбачені згідно чинного законодавства.

Умови постачання природного газу замовнику повинні відповідати наступним нормативно-правовим актам:

-    Закону України «Про ринок природного газу» № 329-VIII від 09.04.2015 р. та іншим нормативно-правовим актам, прийнятим на виконання Закону України «Про ринок природного газу»;

-  Правилам постачання природного газу, затвердженими постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 30.09.2015 № 2496 .

Обгрунтування розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення визначено відповідно до затвердженого кошторису Відділу культури та туризму Бобровицької міської ради та прогнозованих обсягів постачання природного газу протягом 2021 року.

Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

            Розрахунок очікуваної вартості здійснювався з урахуванням положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженого наказом Уповноваженого органу № 275 від 18.02.2020. Закупівля проводиться на очікувану вартість, яка визначена з урахуванням ринкових цін на даний вид товару на момент оголошення закупівлі.

При визначенні очікуваної вартості застосовувався метод порівняння ринкових цін, після збору та аналізу цінової інформації реального ринку товару, був проведений аналіз закупівель аналогічних товарів через офіційний портал оприлюднення інформації про публічні закупівлі України системи Prozorro.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь