A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі - Природний газ

Дата: 09.09.2021 12:44
Кількість переглядів: 207

Замовник: Бобровицька міська рада, код за ЄДРПОУ 04061990
Найменування предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 09120000-6 – Газове паливо (Природний газ)
Вид процедури: Відкриті торги
Дата оголошення: 08 вересня 2021 року.
Очікувана вартість предмета закупівлі: 945000,00 грн.
Обсяги закупівлі газу природного – 45000,0 м.куб;
Строк поставки – з 15 жовтня 2021 року по 31 грудня 2021 року;
Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-09-08-009325-c
Очікувана вартість/розмір бюджетного призначення предмета закупівлі: Для визначення очікуваної вартості газового палива (природного газу) було застосовано метод порівняння ринкових цін - це метод визначення очікуваної вартості на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку. Ціна газу в Україні на відкритому оптовому ринку формується на основі біржових котирувань ТОВ «УЕБ» по відношенню до конкретного місячного ресурсу. Середньозважена ціна газу місячного ресурсу розраховується шляхом ділення загальної вартості укладених на Українській енергетичній біржі угод з базисом поставки ВТТ (в ГТС України) з урахуванням ПДВ щодо купівлі-продажу даного ресурсу на суму обсягів купівлі-продажу даного ресурсу за результатами укладених угод протягом усього періоду його продажу.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі: 

  • Фізико-хімічні показники газу природного, який постачається Замовнику, повинні відповідати міждержавному ДСТУ 5542-87, Кодексу газорозподільних систем, затвердженого постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 30.09.2015 № 2494, Кодексу газотранспортної системи, затвердженого постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 30.09.2015 № 2493;
  • Якість газу, що передається Споживачу на межі балансової належності, має відповідати вимогам, встановленим державними стандартами, технічними умовами, нормативно-технічними документами щодо його якості.
  • При обліку газу приймається один кубічний метр (куб. м.), приведений до стандартних умов: температура газу (t) = 20 градусів за Цельсієм, тиск газу (Р) = 760 мм ртутного стовпчика (101,325 кПа).
  • Під час виконання договору про закупівлю учасник зобов’язується  дотримуватись передбачених чинним  законодавством вимог щодо  застосування заходів із захисту довкілля, в тому числі тих, що  передбачені згідно Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», Закону  України «Про відходи».
  • Учасником  надається інформація у довільній формі щодо зобов'язань учасника дотримуватись заходів із захисту довкілля, в тому числі із зазначенням переліку обов’язків суб’єкта господарювання у сфері захисту довкілля, що передбачені згідно чинного законодавства.

Розрахунок потреби на газопостачання у 2021 році підтверджений розрахунками показників лічильників газу для обліку фактичного споживання природного газу для опалення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь