A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Зареєстровано перше ОСББ у Бобровицькій громаді

Дата: 22.09.2021 09:24
Кількість переглядів: 214

На початку серпня 2021 року до Бобровицької міської ради звернулась ініціативна група будинку 12А вулиці Незалежності для надання допомоги в оформленні документів з метою створення організації співвласників багатоквартирного будинку.
У приміщенні міської ради, 29 серпня 2021 року, проведено установчі збори на яких прийнято рішення про утворення організації співвласників багатоквартирного будинку та затверджено її назву - «Бобровичанка». Після необхідної підготовки, документи були подані на державну реєстрацію. 20 вересня 2021 року, державний реєстратор відділу ЦНАП, Валентина Дерев’янко, вручила голові ОСББ Світлані Шамал, витяг про державну реєстрацію ОСББ «Бобровичанка».

Фото без опису

В умовах сьогодення є нагальним питання створення ОСББ, адже тоді співвласники житлових та нежитлових приміщень самостійно: встановлюють тарифи, визначають розмір квартплати, здійснюють управління будинком, контролюють фінансово-господарську діяльність. Витрати здійснюються прозоро, оперативно реагують на проблеми будинку. Крім того, створення ОСББ сприятиме підвищенню відповідальності мешканців за технічний стан будинку, поліпшенню якості отриманих комунальних послуг.

Бобровицька міська рада готова підтримати мешканців інших багатоквартирних будинків в оформленні документів для реєстрації нових ОСББ.

 

Юридичний відділ

міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь