A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Благодійна акція "Монетки дітям"

Дата: 21.09.2021 15:19
Кількість переглядів: 146

Національний банк України та благодійний фонд «Таблеточки» ініціювали проведення благодійної акції «Монетки дітям». Ця ініціатива передбачає збір по всій Україні монет номіналом 25 копійок, які будуть використані для допомоги онкохворим дітям.
З 01 до 30 вересня 2021 року кожен громадянин зможе долучитися до цієї акції, аби в простий спосіб зібрати монети і перетворити їх на потужну допомогу для сотень дітей, що борються з раком.

У чому суть благодійної акції?

Монети номіналом 25 копійок перестали бути платіжним засобом із 01 жовтня 2020 року. Ними вже майже рік неможливо розрахуватися в торговельній мережі, проте їх можна вільно обміняти в банках на монети діючих  номіналів або банкноти.

Національний банк України разом із партнерами розраховує на активну підтримку цієї акції серед громадян. «Сьогодні ми не можемо залишатися осторонь соціальних проблем. Особливо важливо залучати дітей до допомоги іншим. Завдання дорослих – показати дітям, як можна допомагати тим, кому це потрібно. Навчити дітей бути відповідальними та чуйними зараз і в майбутньому. Ця акція – чудовий привід поговорити з дітьми про те, що в житті бувають різні ситуації, що є ті, кому ми можемо допомагати легко і швидко», – зазначила засновниця благодійного фонду «Таблеточки» Ольга Кудіненко.

Як долучитися до ініціативи?

Щоб долучитися до акції, потрібно зібрати монети номіналом 25 копійок та в період із 01 до 30 вересня 2021 року віднести їх до найближчого відділення банку-партнера. Банк перерахує ці кошти на рахунок фонду «Таблеточки».

Також узяти участь у благодійній акції зможуть колективи навчальних закладів. Для цього потрібно:

1. Зареєструвати навчальний заклад для участі в акції тут.

2. Розпочати збір монет серед учнів/студентів.

3. Зібрати монети.

4. Відвезти їх у найближче відділення банку-партнера.

5. Банк перекаже зібрані кошти на рахунок фонду «Таблеточки».

«Таблеточки» – благодійний фонд, який уже 10 років допомагає онкохворим дітям в Україні. Фонд працює в чотирьох напрямах: адресна допомога сім’ям, системна допомога дитячим онковідділенням, захист прав дітей і професійний розвиток медичного персоналу. Щомісяця під опікою фонду перебуває 500 сімей і 21 онковідділення по всій Україні. За час роботи фонду понад 5000 сімей отримали адресну допомогу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь