A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

"Мій улюблений світ - без насильства"

Дата: 10.09.2021 09:13
Кількість переглядів: 144

Оскільки насильство в громадських місцях, на жаль, поширене явище, то варто знати не тільки як із ним боротися, а й як помітити чийсь тихий заклик про допомогу.
У деяких ситуаціях постраждалі кличуть на поміч, а оточення просто не реагує. Люди бояться, що насильство торкнеться і їх, вважають, що це не їхня справа, не стосується їх. Хоча на місці постраждалої / постраждалого може опинитися будь-хто.
Якщо людина вголос просить про допомогу, й очевидно, що до неї чіпляються, — підійдіть і запропонуйте поміч. У більшості випадків кривдники лякаються активних дій і тікають. Якщо трапилася агресивна людина, то викликайте поліцію та залишайтеся з постраждалою, щоб їй нічого не загрожувало.

Фото без опису

Якщо у громадському транспорті / кафе / торговому центрі / будь-де ви помічаєте, що хтось виглядає переляканим, ліпше зайвий раз підійти, запитати, як у людини справи, і чи не потрібна їй допомога

У випадку домагань постраждалі можуть ціпеніти, очікуючи, коли насильство закінчиться, і не вживати якихось заходів через страх або незнання, як діяти. У цьому випадку ви можете врятувати чиєсь життя та психічне здоров’я просто підійшовши й запитавши, чи все добре.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь