A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Любіть Україну у сні й наяву, вишневу свою Україну, красу її, вічно живу і нову, і мову її солов’їну…

Дата: 20.08.2021 15:14
Кількість переглядів: 305

День Незалежності України – це найбільше національне свято. Цього року наша держава святкує свою 30-річницю дня народження. Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас – випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, та силу духу. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі.

Сьогодні, 20 серпня, у Бобровицькому міському Будинку культури відбулися урочистості до Дня Державного прапора України та Дня Незалежності України.

Святкування розпочалося урочистим винесенням Державного прапора України під звуки державного гімну України.

З вітальним словом до всіх присутніх звернувся виконуючий обов’язки Бобровицького міського голови Володимир ДАНІШЕВСЬКИЙ.

Святкування продовжилось нагородженням учасників бойових дій. За проявлену мужність та відвагу під час проходження військової служби, незламності духу та героїзм в обороні територіальної цілісності держави та з нагоди 30 річниці Незалежності України району грамотами Бобровицького міського голови почесні грамоти Бобровицької міської ради отримали майор у відставці Володимир Пильний, сержант запасу Геннадій НІКІТЬКО, солдат запасу Олександр СЛИВА.

А ще – залюбки співалося разом із нашими талановитими зірками, котрі барвисто заквітчали святкову програму своїми чарівними голосами та українськими танцями. Рідний край, отча сторона, найкраще мерехтіння і багатобарв’я української душі – усе це майстерно передали у своїх виступах народні, фольклорні колективи, танцювальні, вокальні гурти та ансамблі.

На святі також було вшановано хвилиною мовчання всіх загиблих воїнів та покладено квіти до пам’ятних знаків воїнам АТО, Героям Небесної Стоні та до Обеліска Слави.

Тож залишається побажати, щоб життя кожного громадянина нашої України завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Бадьорості духу, добробуту і щастя кожній родині. А державні атрибути нехай надалі вселяють в серце кожного українця гордість та спонукають на нові подвиги заради своєї Батьківщини.

Відділ культури та туризму Бобровицької міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь