A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Про детінізацію зайнятості йшлося на засіданні «круглого столу»

Дата: 02.08.2021 14:39
Кількість переглядів: 224

   02 серпня в Бобровицькій міській раді проведено засідання «круглого столу» з питань детінізації зайнятості населення та легалізації оплати праці. У заході взяли участь фахівці служби зайнятості, представники органів місцевого самоврядування, Управління Держпраці в Чернігівській області, соціальні партнери та роботодавці.

    Головувала заступник директора-начальник відділу сприяння зайнятості у Бобровицькому районі Носівської районнної філії Чернігівського обласного центру зайнятості Світлана Говорченко, яка розповіла про особливості сучасного ринку праці Бобровицької територіальної громади, а також зауважила, що тема легалізації зайнятості була і залишається актуальною, тому служба зайнятості пропонує шукачам роботи тільки легальні вакансії.

Про перспективи розвитку територіальної громади та важливість співпраці зі службою зайнятості повідомила заступник міського голови Лариса Петько.

Головний державний інспектор відділу додержання законодавства про працю та аналітичного забезпечення Управління Держпраці у Чернігівській області Марина Величко проаналізувала наслідки неформальної зайнятості для економіки і соціального захисту громадян.

Виступаючі були одностайні в тому, що легалізація заробітної плати та зайнятості населення – загальна проблема всіх державних органів та роботодавців, тому й вирішувати її слід спільними зусиллями.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь