A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

ШАНОВНІ ЗАЯВНИКИ!

Дата: 02.08.2021 14:43
Кількість переглядів: 226

       

     З 01 серпня 2021 року прийом документів щодо реєстрації речових прав на нерухоме майно щодо об’єктів будівництва (квартири, будинки, гаражі, приміщення та інше) призупинено до налагодження електронної інформаційної взаємодії між Державним реєстром прав та Єдиною державною електронною системою у сфері будівництва.

Технічні паспорти та документи щодо присвоєння адрес не внесені до Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва не приймаються.

      У зв’язку з вимогами Порядку державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень та набранням чинності Порядку ведення Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва з 01 серпня 2021 року державним реєстратором прав на нерухоме майно має забезпечуватись перевірка інформації Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва про результати проведення технічної інвентаризації. При цьому законодавством не встановлено будь-яких винятків в залежності від дати проведення технічної інвентаризації об’єктів нерухомого майна чи складання відповідного технічного паспорта.

      Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» адреса вважається присвоєною з дня внесення до Реєстру будівельної діяльності інформації  про її присвоєння.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь