A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Оголошення скликання 10 сесії міської ради

Дата: 13.07.2021 16:32
Кількість переглядів: 295

Бобровицька міська рада повідомляє, що 30 липня 2021 року об 11 годині в адмінприміщенні (зал засідань, ІІІ поверх) за адресою: м.Бобровиця, вул. Незалежності, 46 відбудеться засідання 10 сесії Бобровицької міської ради VІІІ скликання.  На сесію запрошуються: депутати Бобровицької  міської  ради, депутати обласної  ради,  керівники  установ,  організацій підвідомчої території.

Орієнтовний перелік питань для розгляду
на засіданні 10 сесії  Бобровицької міської ради  VIII скликання, 30.07.2021 року

1.Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Бобровицької  міської територіальної  громади   на 2021-2023 роки».

2.Про затвердження Концепції розвитку цифрових компетентностей жителів  Бобровицької міської територіальної громади.

3. Про внесення змін до комплексної «Програми соціального захисту окремих категорій громадян підвідомчої території Бобровицької міської ради щодо порядку проведення розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд, послуги зв’язку та інші пільги, передбачені законодавством, на 2021-2022 роки».

4. Про  Програму зміцнення матеріально – технічної бази   Бобровицького відділу реалізації державної соціальної політики управління соціального захисту населення  Ніжинської районної державної адміністрації на 2021рік .

5. Про внесення змін до рішення міської ради  від 24 грудня 2020 року №62-3/VІІІ  «Про бюджет Бобровицької міської територіальної громади на 2021 рік  (код бюджету 25521000000)»

6.Про покладання обов’язків реєстрації (зняття з реєстрації) місця проживання фізичних осіб.

7. Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 року №73-3/VIІI «Про   структуру та штати апарату та виконавчих органів міської ради на 2021 рік»

8.Про внесення змін до рішення 8 сесії 7 скликання Бобровицької міської ради від 09 грудня 2016 року 

9.Про внесення змін до рішення від 24.12.2020 року № 72-3/VІІІ  «Про Перелік  адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Бобровицької міської ради та віддалені робочі місця».

10. Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність  Бобровицької міської ради 3/5 частини нежитлової будівлі.

 11.Про внесення змін до рішення 6 сесії Бобровицької міської ради VIIІ  скликання від 19.03.2021 року № 298-6/ VIIІ «Про погодження Комунальному некомерційному підприємству «Бобровицька опорна лікарня» наміру передачі в оренду майна»

12.Про погодження КНП «Бобровицька опорна лікарня» наміру передачі майна в оренду .

13.Про оголошення аукціону на передачу в оренду майна комунальної власності, включеного до переліку Першого типу КНП «Бобровицька опорна лікарня»  (м. Бобровиця,  вул. О. Бичка, 1).

14.Про оголошення аукціону на передачу в оренду майна комунальної власності, включеного до переліку Першого типу КП «Міськдобробут»  (м. Бобровиця, вул. Незалежності, 68).

15. Про оголошення аукціону на передачу в оренду майна комунальної власності включеного до переліку Першого типу КНП «Бобровицький ЦПМСД» (с.Свидовець, вул.Литвиненка,1, Чернігівська область).

16.Про затвердження  договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Бобровицької територіальної громади з КП «Ніжинське МБТІ».

17. Про затвердження договорів оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Бобровицької територіальної громади 

18.Про затвердження Статуту КП «Міськдобробут» у новій редакції.

19. Про  внесення змін до Положення про службу у справах дітей Бобровицької міської ради.

20. Про затвердження  розпоряджень міського голови, прийнятих у міжсесійний період.

21. Земельні питання.

22. Інші питання.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь